Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Erciu - Moderowany i zadbany katalog stron
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
iskra12
Chciałbym zaprezentować swój nowy katalog oparty na FreeGlobes:
www.erciu.tk

Katalog jest moderowany i darmowy. Nie wymagam linku zwrotnego. Regulamin znajduje się nad formularzem dodania wpisu.
Na razie nie ma w nim wpisów więc pierwsze 30 z PiO dostanie wyróżnienie (premium) i zajmie większą pozycję w danej kategorii. Wystarczy dodać na początku tytułu PiO.
Myślę, że katalog długo postoi w necie.
Czekam na opinie. Ewentualne błędy proszę zgłaszać tutaj. smile.gif
iskra12
Pozwolę sobie odświeżyć jezyk1.GIF
Nadal można dodawać wpisy promocyjne dodając w tytule PiO smile.gif
Katalog już zindeksowany.
XBeata
Robi pozytywne wrażenie. Fajnie że jest kanał RSS. Przy pobieraniu metadanych wychodzą "krzaki" zamiast polskich znaków. Dla mnie nie ma to większego znaczenia bo i tak wstawiam inny ale może ludzi denerwować.
Drugi problem - przy wyborze kategorii własciwie nie widać co się wybrało (za wąski komponent). Przydałby się drugi select dla podkategorii albo ew. rozszerzenie tego który jest.
I wreszcie - otrzymałam komunikat "Twój e-mail jest niepoprawny". Musiałam skorzystać z innej skrzynki. Nie każdy ma maila na onecie, wp itp.
iskra12
Kategorie powinno już widać bo zmieniłem theme smile.gif
E-maile też już nie powinny sprawiać problemów.
+daje jeszcze 10 wpisów promocyjnych. Wpis zostanie wyróżniony jeśli w tytule znajdzie się tag PIO.
e-pazur.com
Ciekawy projekt, może warto byłoby wydzielić zoologięwink.gif

"Niepoprawny kod" - cyferki mi się zmyliły ---> klikam "wróć" ---> i muszę od nowa wypełniać wszystkie pola...nie za przyjemnie.

Pozdrawiam
iskra12
Niedługo zacznę robić podkategorie, bo się śmietnik zrobi smile.gif
iskra12
Odświeżam. smile.gif
Tak z okazji świąt daję wyróżnienie w danej kategorii dla pierwszych 40 stron dla użytkowników PiO. Wystarczy dodać PiO w tytule wpisu! smile.gif
Katalog

Dodałem podkategorie, więc powinien już być porządek.
iskra12
Już PR3 smile.gif
Toomek
To już nie jest FreeGlobes, czy kupiłeś licencję?
Fler
Fajny ten katalog, sporo pracy w niego włożyłeś pewnie, ale radziłbym usunąć banery spisów i rankingów katalogów ponieważ tylko na tym tracisz moc oraz chętnych do dodania wpisu smile.gif

Dodałem wszystkie moje stronki i czekam puki co na akceptację wink.gif
Paq
Kupiłeś domenkę .tk, czy lecisz na free?
iskra12
CYTAT(Paq @ 5.04.10 - 16:32) *
Kupiłeś domenkę .tk, czy lecisz na free?

Raczej to nie ma znaczenia, ale jest za free. Niedługo planuję wykupienie innej smile.gif
Filip_Łdz
Ma znaczenie, z reguły jak się za coś zapłaci bardziej się dba.
okazwłoka
No nie wiem smile.gif Jeśli wkładasz w coś dużo pracy to sobie to doceniasz. Dostałeś coś za darmo, ale początkowa wartość tego czegoś jest praktycznie zerowa. Wkładasz w to dużo pracy i wartość rośnie, więc dbasz sobie o to.
iskra12
Zgadzam się wink.gif... .tk jest (względnie) darmowa więc raczej nie będę za nią płacić tylko po to żeby bardziej dbać o katalog a z tego co patrzałem to wykupienie jej jest dość drogie. A stoi na płatnym hostingu.
Pey
Przy każdej próbie dodania wpisu "niepoprawny kod", chociaż kod jest wpisany poprawny
wlamywacz
A jutro będzie płacz, że domeny nie ma bo naruszyłeś regulamin.
Domeny .tk
iskra12
CYTAT(Pey @ 5.04.10 - 17:09) *
Przy każdej próbie dodania wpisu "niepoprawny kod", chociaż kod jest wpisany poprawny

Wyłączyłem kod, w sumei i tak katalog jest moderowany to nie ma problemu smile.gif

CYTAT(wlamywacz @ 5.04.10 - 17:12) *
A jutro będzie płacz, że domeny nie ma bo naruszyłeś regulamin.
Domeny .tk

Jak już mówiłem, niedługo planuję zmianę domeny i zrobię przekierowanie 301, a raczej tak szybko mi z błahego powodu nie usuną. Domena stoi już z 2 miesiące i nie ma problemu :>
wlamywacz
Dzisiaj stoi jutro nie ma, jest pewne ryzyko.
iskra12
No fakt, ryzyko jest zawsze, ale postaram się jak najszybciej z tą zmianą wink.gif
Paq
Koniecznie, bo jeśli się nie mylę, to wszystkie darmowe domeny .tk są w puli do odkupienia dla $ userów, nawet te w trakcie użytkowania.
iskra12
Nowy adres katalogu: www.katalog.nsx.pl
Domena stabilniejsza myślę... Na razie to kiepsko z funduszami na .pl tongue.gif
wlamywacz
Z jednej darmowej na drugą...
Andreen
CYTAT(wlamywacz @ 14.04.10 - 15:25) *
Z jednej darmowej na drugą...

Darmowe nie znaczy złe!
jeśli katalog długo postoi i będzie rozwijany to jak najbardziej może stać się jednym z najlepszych katalogów smile.gif
dave84
Znasz takie darmowe? ;p
wlamywacz
Darmowe znaczy nie Twoje, będzie na katalogu ruch spodoba się komuś i dziękuje dobranoc z domeną.
Andreen
@wlamywacz - fakt masz sporo racji z tym... ale nie zawsze tak jest smile.gif

@dave - a ci powiem że znam całkiem sporo tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.