Chciałbym zaprezentować swój nowy katalog oparty na FreeGlobes:
www.erciu.tkKatalog jest moderowany i darmowy. Nie wymagam linku zwrotnego. Regulamin znajduje się nad formularzem dodania wpisu.
Na razie nie ma w nim wpisów więc pierwsze 30 z PiO dostanie wyróżnienie (premium) i zajmie większą pozycję w danej kategorii. Wystarczy dodać na początku tytułu
PiO.
Myślę, że katalog długo postoi w necie.
Czekam na opinie. Ewentualne błędy proszę zgłaszać tutaj.
Pozwolę sobie odświeżyć
Nadal można dodawać wpisy promocyjne dodając w tytule
PiO 
Katalog już zindeksowany.
Robi pozytywne wrażenie. Fajnie że jest kanał RSS. Przy pobieraniu metadanych wychodzą "krzaki" zamiast polskich znaków. Dla mnie nie ma to większego znaczenia bo i tak wstawiam inny ale może ludzi denerwować.
Drugi problem - przy wyborze kategorii własciwie nie widać co się wybrało (za wąski komponent). Przydałby się drugi select dla podkategorii albo ew. rozszerzenie tego który jest.
I wreszcie - otrzymałam komunikat "Twój e-mail jest niepoprawny". Musiałam skorzystać z innej skrzynki. Nie każdy ma maila na onecie, wp itp.
Kategorie powinno już widać bo zmieniłem theme

E-maile też już nie powinny sprawiać problemów.
+daje jeszcze 10 wpisów promocyjnych. Wpis zostanie wyróżniony jeśli w tytule znajdzie się tag
PIO.
e-pazur.com
10.03.10 - 23:28
Ciekawy projekt, może warto byłoby wydzielić zoologię
"Niepoprawny kod" - cyferki mi się zmyliły ---> klikam "wróć" ---> i muszę od nowa wypełniać wszystkie pola...nie za przyjemnie.
Pozdrawiam
Niedługo zacznę robić podkategorie, bo się śmietnik zrobi
Odświeżam.
Tak z okazji świąt daję wyróżnienie w danej kategorii dla pierwszych 40 stron dla użytkowników PiO. Wystarczy dodać PiO w tytule wpisu!
KatalogDodałem podkategorie, więc powinien już być porządek.
Już PR3
To już nie jest FreeGlobes, czy kupiłeś licencję?
Fajny ten katalog, sporo pracy w niego włożyłeś pewnie, ale radziłbym usunąć banery spisów i rankingów katalogów ponieważ tylko na tym tracisz moc oraz chętnych do dodania wpisu

Dodałem wszystkie moje stronki i czekam puki co na akceptację
Kupiłeś domenkę .tk, czy lecisz na free?
CYTAT(Paq @ 5.04.10 - 16:32)

Kupiłeś domenkę .tk, czy lecisz na free?
Raczej to nie ma znaczenia, ale jest za free. Niedługo planuję wykupienie innej
Filip_Łdz
5.04.10 - 15:48
Ma znaczenie, z reguły jak się za coś zapłaci bardziej się dba.
okazwłoka
5.04.10 - 15:52
No nie wiem

Jeśli wkładasz w coś dużo pracy to sobie to doceniasz. Dostałeś coś za darmo, ale początkowa wartość tego czegoś jest praktycznie zerowa. Wkładasz w to dużo pracy i wartość rośnie, więc dbasz sobie o to.
Zgadzam się

... .tk jest (względnie) darmowa więc raczej nie będę za nią płacić tylko po to żeby bardziej dbać o katalog a z tego co patrzałem to wykupienie jej jest dość drogie. A stoi na płatnym hostingu.
Przy każdej próbie dodania wpisu "niepoprawny kod", chociaż kod jest wpisany poprawny
wlamywacz
5.04.10 - 16:12
A jutro będzie płacz, że domeny nie ma bo naruszyłeś regulamin.
Domeny .tk
CYTAT(Pey @ 5.04.10 - 17:09)

Przy każdej próbie dodania wpisu "niepoprawny kod", chociaż kod jest wpisany poprawny
Wyłączyłem kod, w sumei i tak katalog jest moderowany to nie ma problemu

CYTAT(wlamywacz @ 5.04.10 - 17:12)

A jutro będzie płacz, że domeny nie ma bo naruszyłeś regulamin.
Domeny .tkJak już mówiłem, niedługo planuję zmianę domeny i zrobię przekierowanie 301, a raczej tak szybko mi z błahego powodu nie usuną. Domena stoi już z 2 miesiące i nie ma problemu :>
wlamywacz
5.04.10 - 16:26
Dzisiaj stoi jutro nie ma, jest pewne ryzyko.
No fakt, ryzyko jest zawsze, ale postaram się jak najszybciej z tą zmianą
Koniecznie, bo jeśli się nie mylę, to wszystkie darmowe domeny .tk są w puli do odkupienia dla $ userów, nawet te w trakcie użytkowania.
Nowy adres katalogu:
www.katalog.nsx.plDomena stabilniejsza myślę... Na razie to kiepsko z funduszami na .pl
wlamywacz
14.04.10 - 14:25
Z jednej darmowej na drugą...
CYTAT(wlamywacz @ 14.04.10 - 15:25)

Z jednej darmowej na drugą...
Darmowe nie znaczy złe!
jeśli katalog długo postoi i będzie rozwijany to jak najbardziej może stać się jednym z najlepszych katalogów
wlamywacz
14.04.10 - 15:05
Darmowe znaczy nie Twoje, będzie na katalogu ruch spodoba się komuś i dziękuje dobranoc z domeną.
@wlamywacz - fakt masz sporo racji z tym... ale nie zawsze tak jest

@dave - a ci powiem że znam całkiem sporo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.