Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: katalogseo.t30.pl
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
norbi_
witam,

Dziś otrzymałem taką oto wiadomość z adresu email wromail@wp.pl
Szczególnie ciekawe i jakże inspirujące jest wytłuszczone przeze mnie poniżej zdanie.

"Kliknij na banner reklamowy GOOGLE na stronie katalogu
katalogseo.t30.pl , czyli tam gdzie dokonałeś wpisu. Ciebie to
nic nie kosztuje, a pomoże nam utrzymać Katalog i Twój wpis. Nasz
katalog jest bezpłatny i nie wymagamy płatnych SMS-ów.

W przeciwnym wypadku wpis zostanie usunięty.

Katalog posiada PageRank 2

Dziękujemy !"

pzdr
Martiana
Widze, że nie czytałeś innego wątku, gdzie ktoś to poruszył biggrin.gif
Motaba
no no mocne a i tak mnie sie najwiecej chce smiać że im gorszy katalog tym wieksze wymagania co do wpisów haha biggrin.gif
goodram
Fakt, kontrowersyjne to jest, ale przecież każdy z nas chce aby mu klikano w reklamy.
Każdy się z czegoś utrzymuje, mnie to nie zabolało jak dostałem tego maila.
nowy
Ciebie nie zabolało, ale zaboli właściciela - jak mu google zablokuje konto biggrin.gif.
goodram
jak ktoś życzliwy doniesie to pewnie tak, tylko po co ? biggrin.gif ja wychodzę z założenia ze jak mi coś nie pasuje to nie korzystam z tego. Jak innym pasuje to niech korzystają i dodają tam swoje strony i klikają. Ale jak wspomniałem jest to kontrowersyjne.
nowy
Postaw się w takim razie po drugiej strony "barykady", że to Ty wydajesz pieniążki na reklamę. Płacisz za to, że na Twoją witrynę wchodzą użytkownicy nie dlatego, że ich interesuje co oferujesz, tylko dlatego że ich ktoś do tego namówił.
Kukis
http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=84834

A autorowi proponuję zmienić branżę. wink.gif
Motaba
niestety tak bywa, jakoś jestem bardzo źle nastawiony jak się mnie do czegoś zmusza
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.