Witam zrobiłem katalog i chciałbym go Wam zaprezentować i zaprosić Was do dodawani wpisów. Dzisiaj trochę posiedzę więc wpisy będą moderowane na bieżąco.
kd1.pl moderowany katalogDomena roczna, linkowany od niedawana, templatka raczej spokojna moderacja łaskawa

Proszę tylko o dodawanie unikalnych opisów i niedodawanie syfu bo szkoda naszego czasu
Komentarze i sugestie mile widziane.
A jak bardzo unikalne mają byc te wpisy?
Nie jest to wymagane ale jeżeli dacie rade wolał bym żeby były unikalne, ale wiem jak to jest też kataloguje.
Wszystkie wpisy co oczekiwały na moderacje zostały sprawdzone przepraszam że trwało to tak długo ale nie miałem dostępu do internetu.
Czekam na akceptację podkategorii i dodam coś od siebie.
Przepraszam że moderacja ostatnio tak długo trwała. Wszystkie wpisy zostały sprawdzone i zapraszam do dalszego dodawania, dodałem okienko reklamowe. Pozdrawiam Radw
AudioBas
16.03.10 - 21:25
Poszło!
Czekam na akceptacje ;-)
Z okazji świąt i mojego dobrego humoru mam dla was trochę kodów na wpisy promocyjne gold.
PIO10
PIO09
PIO08
PIO07
PIO06
PIO05
PIO04
PIO03
PIO02
PIO01
PIO11
PIO12
PIO12
PIO13
PIO14
PIO15
PIO16
PIO17
PIO18
PIO19
PIO20
Jeżeli ktoś wcześniej dodał dużo stronek może spodziewać się kodów na e-maila.
jacekplacek
1.04.10 - 11:09
PIO10, PIO07 i PIO05 użyte. Dzięki
Przy próbie dodania strony pojawia się błąd.
Nieprawidłowe przekierowanie
Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.
Dziki postaram się coś z tym zrobić jeżeli ktoś jeszcze tak ma proszę spróbować się jeszcze raz wpisać adres.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.