Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy katalog z konkursem
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
e-prezenty.net
Witam,

Zapraszam wszystkich do dodawania swoich stron w moim najnowszym katalogu stron

Dodatkowo zapraszam wszystkich właścicieli katalogów do udziału w konkursie. Do wygrania licencja SEOKatalogu!

W skrócie, aby wszystko było oczywiste, przedstawię zasady:
Wystarczy dodać swój katalog do katalogu www.magiczna-kula.pl do kategorii Katalogi stron zaznaczając Typ wpisu: KONKURS TYLKO Katalogi Stron i zadbać o jego zaindeksowanie.

To wszystko. Zostanie wybrany najlepszy, najładniejszy lub najbardziej przydatny katalog. Na obojętnie jakim skrypcie. Dokładne informacje o konkursie są zamieszczone tutaj

ps. Każdy zgłoszony katalog będzie promowany rotacyjnie w sliderze!

JereManU
Minimum 450 znaków na opis katalogu to dość sporo...
pandha
co ci to da??? chcesz wydac 120 zl za to by ci ludzie dodawali katalogi?

to juz zrob chociaz ze kazdy co sie zglosi musi dac linka do twojego katalogu, dzieki temu moze pare linkow zdobedziesz bo teraz masz 0, a to nie za duzo.

zoreander
Fajny pomysł, i tak sie dodaję do katalogów, przy okazji można wziąść udział w konkursie smile.gif
Psik
no ciekawe biggrin.gif też skorzystałem z możliwości udziału tongue.gif

to wszystkim GL smile.gif
Flanker
Trzeba przyznać fajna i ciekawa inicjatywa. Katalog ładnie się prezentuje smile.gif
neon103
CYTAT
Przygotowanie szablonu: Rasi.pl

Ładne robi szablony...
e-prezenty.net
@JereManU - sporo? To tylko 450 znaków, można bez problemu coś napisać. No i nie są wymagane unikalne, niepowtarzalne wpisy.

@pandha - Linków jest zero, gdyż katalog wystartował dopiero... wczoraj. A każdy kto doda swój katalog i weźmie udział w konkursie pomoże zaindeksować swój wpis. Uwierz, że tutaj każdy wygrywa.

@neon103 - też mi się bardzo podobają Jego szablony. A najbardziej podoba mi się fakt, że potrafi zrobić dokładnie to o co mi chodzi. A nie jest to łatwe smile.gif

Zapraszam do udziału w konkursie.
Pyciak
Fajny pomysł, ładna skórka.

Już dodałem dwie strony, ale myślę, że na tym nie koniec.
MarcinMR
Strona bardzo fajna, myśle że warto dodać wpis... a przy okazji można wziąść udział w konkursie...
e-prezenty.net
Odświeżam temat - konkurs nadal trwa. Zapraszam właścicieli katalogów do udziału.
Mar
CYTAT(e-prezenty.net @ 30.01.10 - 17:35) *
Wystarczy dodać swój katalog do katalogu www.magiczna-kula.pl do kategorii Katalogi stron zaznaczając Typ wpisu: KONKURS TYLKO Katalogi Stron i zadbać o jego zaindeksowanie.
Zaindeksowanie wpisu czy katalogu? wink.gif

EDIT.
Zaakceptowany SeoPark.pl, dzięki.

Mar.
Rak115
No dodałem się i ja, zobaczymy czy przejdzie moderacje smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.