Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowe szablony CSS/XHTML
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Projektowanie stron > HTML i CSS
viper134
Tworzę katalog ze stronami, które oferują darmowe szablony. Puki co zbieram bazę tych stron, a google wyświetla duzo spamu. Wiec proszę forumowiczów o podawanie linków do serwisów z darmowymi szablonami. Przyda się to każdemu nie tylko mi do mojego projektu, ale też początkującym webmasterom
ExPloiT
Był kiedyś o nich temat, tutaj jest masa linków do darmowych szablonów: http://www.forum.optymalizacja.com/index.p...amp;hl=szablony
viper134
Dzieki, temat w takim razie do zamknięcia lub odświerzenia smile.gif
Tomasz Kurzak
http://www.freewebtemplates.com/
spookypld
Nie rozumiem autora tematu. Stron z darmowymi szablonami XHTML/CSS jest od groma. Swego czasu sam zacząłem pracować nad podobną : CSS Ship - Szablony (gdzie masz wszystkie szablony ręcznie kodowane przeze mnie), ale musiałem zrezygnować z pozycjonowania, bo jest taka konkurencja!
Klaudia133
Szukam DARMOWEGO szablonu z ROZCIAGANYM MENU . Ktos wie gdzie mozna cos takiego znalezc ?
ExPloiT
Wystarczy że zmienisz w pliku css parametr width i tyle smile.gif
Klaudia133
CYTAT(ExPloiT @ 7.02.10 - 23:49) *
Wystarczy że zmienisz w pliku css parametr width i tyle smile.gif

Chodzi o to , ze ja tego nie ogarniam - probowalam zrobic takie menu , za pomoca umieszczonego w necie poradnika ( boo ) , i mi nie wyszlo .
Dlatego chcialam gotowy szablon , a wiem ze dawniej jak przegladalam strony ze szablonami to byly i takie z rozciaganym menu wink.gif
mirekm
Znajdź szablon z takim menu jakie potrzebujesz - jest tyle tego w sieci, że nie wierzę że nic nie znalazłaś. Jeśli jednak nie ma nic takiego, to zleć i zapłać komuś za przeróbkę szablonu.
Grim
MENU za FREE biggrin.gif
Coś tam jednak trzeba umieć (skopiować i przystosować odpowiednie pliki) ...

Pozdrawiam cool.gif
Klaudia133
CYTAT
Znajdź szablon z takim menu jakie potrzebujesz - jest tyle tego w sieci, że nie wierzę że nic nie znalazłaś. Jeśli jednak nie ma nic takiego, to zleć i zapłać komuś za przeróbkę szablonu.

Wlasnie ze NIC z takim menu.
mirekm
W sensie, że jak nie ma w Google to nie istnieje? Jeśli sprecyzujesz określenie ROZCIĄGANE MENU to jest szansa, że ktoś pomoże.
Klaudia133
CYTAT(mirekm @ 8.02.10 - 16:10) *
W sensie, że jak nie ma w Google to nie istnieje? Jeśli sprecyzujesz określenie ROZCIĄGANE MENU to jest szansa, że ktoś pomoże.

W sensie , ze jakbys czytal dokladniej to bys wiedzial .
Pisalam ze kiedys przegladalam strony z szablonami , i byly szablony z takim menu .
Czy ja powiedzialam ze nie istnieje ? A do Google, to moze ograniczasz sie Ty .

Rozciagane , wysuwane rozsuwane - pod takimi haslami wystepuje.
mirekm
Jak Bóg mi świadkiem, chciałem pomóc smile.gif Ale nic na siłę.
Klaudia133
Przepraszam bardzo , ale ja twoich wiadomosci nie odebralam jako pomoc , bo nie wiem jak mialaby mi pomoc .
Pomocny post , to wg.mnie jest post 'Grim' , z linkiem - to do czegos prowadzi .
A Twoje posty , to dla mnie nic innego jak ' Ty nic nie wiesz , ja wiem najlepiej ' itp. - tak to odebralam .
Bo powiedz mi prosze , w ktorym momencie nakierowalaes mnie chociazby gdzie mam takiego czegos szukac ? No wlasnie.

Pozdrawiam.
gawith
CYTAT(Klaudia133 @ 8.02.10 - 20:11) *
CYTAT(mirekm @ 8.02.10 - 16:10) *

W sensie , ze jakbys czytal dokladniej to bys wiedzial .
Pisalam ze kiedys przegladalam strony z szablonami , i byly szablony z takim menu .
Czy ja powiedzialam ze nie istnieje ? A do Google, to moze ograniczasz sie Ty .

Rozciagane , wysuwane rozsuwane - pod takimi haslami wystepuje.

Takie menu nazywa się "drop down" jeśli dobrze zrozumiałem czego szukasz, więc kierowałbym się w tą stronę jeśli angielskie tutoriale ci niestraszne.
Klaudia133
Srednio straszne jezyk1.GIF
Dzieki , bede probowac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.