Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona www jako wiadomość e-mail
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Projektowanie stron > HTML i CSS
ineedphoto
Witam,

Zastanawiam się w jakiś sposób zrobić wiadomość e-mail której treśc byłaby mini stornką www. czesto w takiej formie sa wysyłane newsletery lub spam z portali.

Korzystam z gmail.
sh0tek
ja w firmie wysyłam newsleter za pomocą thunderbirda z wtyczka do pisania wiadomości w htmlu wink.gif i mam takie efekt
ogólnie musisz wysyłać jakoś wiadomości jako html
katalog MAXI
CYTAT(ineedphoto @ 27.01.10 - 22:12) *
Witam,

Zastanawiam się w jakiś sposób zrobić wiadomość e-mail której treśc byłaby mini stornką www. czesto w takiej formie sa wysyłane newsletery lub spam z portali.

Korzystam z gmail.

Przez Gmaila niestety tego nie zrobisz.
Potrzebujesz programu pocztowego z możliwością pisania maili w HTML.
Jeżeli planujesz wysyłkę większej ilości wiadomości i zależy Ci na możliwości sprawdzenia efektów takiej kampanii to polecam skorzystać z programów do mailingu. np. FreshMail lub sare.pl

Pozdrawiam
tomierc
Szkoda na to czasu gwarantuję.
wojtus00
Najlepiej pobaw się tabelkami... nie są może najnowocześniejsze ale gwarantują dobre wyświetlanie w popularnych programach pocztowych i w przeglądarkach poczty online.
Z takich wiadomości da się wyciągnąć dość ciekawy ruch ale tylko w przypadku osób które są zainteresowane ich otrzymywaniem... i same się zapiszą do newslettera
gav3l
W Outlooku masz możliwość edycji kodu html wiadomości (widok > pokaż źródło)
misieq
Do tego tematu trzeba podejść bardzo ostrożnie, bo interpretery htmla w klientach pocztowych mają zdecydowanie więcej rozbieżności niż przeglądarki internetowe (różnice miedzy IE a FF)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.