Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: katalog.domygotowe.com
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
Marmar
Branżowy, moderowany katalog budowlany na subdomenie jednego z moich głównych serwisów. Będzie linkowany podobnie jak travelskaner.pl - czyli przy następnym update przewiduję PR4 i ponad 50k YBL. Na start podpięty do 4 moich PR4 (domygotowe.com, domyiwnetrza.com, domyiogrody.pl, travelskaner.pl).

Pierwsze 100 wpisów free - potem podpinam licznik (2,44 lub 3,66)

Zapraszam do dodawania WYŁĄCZNIE branżowych stron - wszelki szajs będzie oczywiście odrzucony.

www.katalog.domygotowe.com
Marmar
Widzę, że nie ma szaleństwa wpisów unsure.gif ... Coś jest może nie tak z tym katalogiem?
Greggo
CYTAT(Marmar @ 18.01.10 - 00:56) *
Widzę, że nie ma szaleństwa wpisów unsure.gif ... Coś jest może nie tak z tym katalogiem?

Mi bardzo odpowiada katalog o tej tematyce smile.gif. Strony dodaje się szybko i przyjemnie - kilka poszło.
siler
Przydałoby się w powiadomieniu o przyjęciu strony do katalogu dodać informację która strona została dodana.

Ps. Fajny katalog:)
baca
jest takie powiadomienie, ja dostałem
mirekm
Dodałem kilka stron i również dostałem powiadomienie.
Toomek
Chciałem dodać kilka stron, ale nie jestem w stanie poprawnie napisać tytułów wpisu.
Zamiast "g" wpisuje mi "q" - w adresie mail jest tak samo, za to w opisach i słowach kluczowych już dobrze wpisuje "g". Duże litery też pisze dobrze...
Marmar
CYTAT(Toomek @ 18.01.10 - 18:24) *
Chciałem dodać kilka stron, ale nie jestem w stanie poprawnie napisać tytułów wpisu.
Zamiast "g" wpisuje mi "q" - w adresie mail jest tak samo, za to w opisach i słowach kluczowych już dobrze wpisuje "g". Duże litery też pisze dobrze...

Wpisuje dobrze: g - za wąska jest po prostu ramka przy wpisach tytułów i maila, więc po wpisaniu g ścina ogonek i wygląda jak q

No bardzo ładnie smile.gif - 1/3 darmowych wpisów wykorzystana. Wszystko tematyczne, branżowe strony, przypisane do właściwych kategorii. Opisy również staranne, bez błędów, gdzieniegdzie tylko jakiś przecinek do poprawienia. Nawet 1 strony nie było do odrzucenia - aż przyjemnie moderować! biggrin.gif
Marmar
Właśnie podpiąłem katalog do kolejnych kilku mocno podlinkowanych stronek. Teraz przez 2 tyg. tylko siedzieć i patrzeć jak rośnie BL cool.gif

Zapraszam do kolejnych wpisów
Marmar
Zostało jeszcze 60 darmowych wpisów...
Marmar
Ładnie idzie wink.gif - zostało jeszcze 40 darmowych wpisów. Dziś podpinam kolejnych 5 linków do katalogu...
Marmar
Zostało 30 darmowych wpisów...
wojtecki1
Naprawdę pięknie zrobiony katalog:) Gratulacje:)
Marmar
Katalog ma już 850 YBL

Zostało 20 darmowych wpisów
Pey
Ciekawie zrobiony:) Na pewno coś dodam>
Marmar
1k YBL
Zostało 15 darmowych wpisów
Marmar
Zostało 8 ostatnich darmowych kodów
Marmar
Wszystkie darmowe wpisy wykorzystane smile.gif - bardzo wszystkim dziękuję za aktywność.

Od teraz katalog płatny 3,66 (SMS) za wpis

Zapraszam
Marmar
YBL 1,4k i rośnie - zapraszam do wpisów smile.gif
Marmar
Już ponad 6k YBL - zapraszam do wpisów tematycznych stron
Mariusz
Ładny katalog, ale jak chcesz aby "żył" to jest dużo za wcześnie na płatność za wpisy.

Pozdrawiam,
Mariusz
Yeden
CYTAT(Marmar @ 17.01.10 - 18:07) *
Zapraszam do dodawania WYŁĄCZNIE branżowych stron - wszelki szajs będzie oczywiście odrzucony.

Przejrzyj kategorię architektura. Jedna "tabula rasa", kilka zapleczówek podpiętych do SWL, PP - z takimi stronami katalog nie będzie wartościowy.
Marmar
W "Architektura" faktycznie widzę 4 zapleczówki (ale branżowe!), a poza tym 2 portale konkurencji, z których jeden na "projekty domów" jest w top10 a z drugim "wojuję" od pół roku w okolicach 2-3 dziesiątki i całkiem przyzwoitą stronę PR3 biura tłumaczeń, tłumaczącego projekty budowlane.

Ale dziękuję za informację - fajnie że są osoby chcące pomóc i coś życzliwie doradzić soczek.GIF
Marmar
Dam w katalogu podlinkowany banner tematycznych stron 210 x 60 px (taka wielkość jak wyszukiwarka Euroadresu - dokładnie pod nią smile.gif ) + 5 darmowych kodów do wykorzystania na branżowe strony, za 1 link do jednego z 3 serwisów o zbieżnej z katalogiem tematyce: projekty domów, projekty wnętrz, projekty ogrodów. Katalog będzie miał po następnym update PR3-4 (tylko z moich stron jest podlinkowany do czterech PR4 i trzech PR3 o łącznym sajcie ok 50k)... Interesują mnie tylko branżowe (kategorie główne i podkategorie katalogu), linkowane strony: firmowe, sklepy internetowe, serwisy tematyczne (np. kafelki, nasiona, beton, kwiaty, dźwigi, firanki, stal, okna, dywany, wanny, sadzonki, meble, kominki, klamki i zawiasy itd, itp...). - typowe 5-10-sajtowe zapleczówki na pewno odpadają!

Proszę o propozycje na priv

Zapraszam
Marmar
PR3 po update, 6k YBL - zapraszam do wpisów
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.