Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SEOkatalog - lijo.pl
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
eryk23
Lijo.pl
-płatny :/
-moderowany
-linkowany
-lekki tuning wizualny

Jakby, ktoś chciał dodać stronę to proszę o miarę unikalne opisy wink.gif
jun_dymek
Skoro płatny to napisz w regulaminie co i jak. Pomijam, że płatność na tym poziomie katalogu mija się z celem.
pandha
pewnie ze sie oplaca, pr1, 200 zaindeksowanych podstron, 1500 bl, alexa 5 milonow, co ma sie nie oplacac? poza tym dodano juz az 50 stron.

dobra robota, trzymaj tak dalej, i uwazam ze stanowczo za malo bierzesz za wpis. zobacz katalog.money.pl - oni biora chyba 25zl za rok, a sa nawet gorsi od twojego wink.gif

pozdr wink.gif
eryk23
Nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje czy warto, kiedy warto? - indywidualne podejście.
Wrzucam kody, przybędzie stron, mam nadzieje wartościowych.
Kody przypuszczalnie szybko nie zejdą, bo po co dodawać stronę do mojego katalogu i tracić czas lepiej dodać się do konkurencji smile.gif
CYTAT
lijo0011
lijo0022
lijo0033
lijo0044
lijo0055
lijo0066
lijo0077
lijo0088
lijo0099
neon103
CYTAT
Pomijam, że płatność na tym poziomie katalogu mija się z celem.

Nie każdy ma czas robić coś za darmo. Jest to opłata jednorazowa więc 61 gr to nie duży wydatek.
Moim zdaniem każdy katalog moderowany, wartościowy powinien mieć jakąś opłatę.

Bardzo ładny, przejrzysty katalog - dobra robota ok.gif
nafri
wykorzystałem:
lijo0011
lijo0088
lijo0099
kodów już nie ma

pzdr
nafri
Kukis
Również uważam, że się nie opłaca. Mój katalog ma pr3, 35k site i 77k bl, a alexa to 10k miejsce z hakiem w PL (jak dobrze patrzę). Z tą różnicą, że mój jest darmowy...

Zresztą to Twoja sprawa i Twoje zabawki. ;-)
micu
Wszystkie chyba wykorzystane, ale opłata za wpis nie jest droga smile.gif
eryk23
Nie daje się w dyskusje bo przeważnie są one prowadzone z właścicielami katalogów, którzy albo podpinają SWL albo poczekają na wysoki PR i wprowadzają opłatę (bynajmniej nie 0,50 PLN) - oczywiście zdarzają się wyjątki (np: Zgred, Mar - ich katalogi to skrystalizowane dobro, trwające nieustannie przez kilkanaście lat).

Moje przemyślenia:
- PR raz jest raz go niema...życie
- można mieć 20.k bl z systemów albo mieć 2k z wartościowych wpisów (link linkowy nie jest równy)
- site (dużo wpisów duży site i odwrotnie) ale i tak Google może go z dnia na dzień zmniejszyć, zwiększyć
- płatny (symboliczna opłata za zatwierdzenie), według mnie lepsze to niż link zwrotny czy przyjmowanie stron z PR>4 itd. mam katalogi darmowe na skrypcie Freeglobes, wiem co ludzie dodają i ile trwa moderacja:)
boby
CYTAT
np: Zgred, Mar - ich katalogi to skrystalizowane dobro, trwające nieustannie przez kilkanaście lat

wink.gif
Laambada
Na szczęście cena jak na nowy katalog stron nie jest zaporowa.
Ja tam dodam swoje strony.
Brakuje mi tylko płatności via paypal.
axe_29
Fajny katalog - podobają mi się szczególnie kategorie jest ich dużo i inne niż w podobnych SEOkatalogach.
Zdecydowanie warto zgłosić swoją stronę - dobry link na stałe.
mimik
61gr to nie dużo:) Warto dodać za taką kasę, dzięki za akceptacje
Filip_Łdz
W menu jest błąd. Wyświetla "wyloguj się" nawet jak nie jestem zalogowany tongue.gif
General_Depet
Bo pewnie cache jest włączony

Jak chcesz mieć cache to wszelkie elementy strony zależne od usera musisz wywalić.
spookypld
Dopóki katalog ma PR0 doputy powinien być on darmowy.

Twój nawet nie ma 0 - ma N/A.
MikołajZ.
Spooky, coś kiepsko sprawdzasz. Katalog ma PR=1.
spookypld
Aha, to zwracam honor (skrypt tego SEOKatalogu podaje PR N/A)
axe_29
Może jest jakaś zależność między PR właściciela strony a jego honorem. Nowa składowa algorytmu...
Emil25
Dodałem stronkę - jak często je moderujesz?
eryk23
Rozpatrzenia wpisów następuje do 7 dni roboczych (regulamin)
Wszystkie wpisy prze moderowane - dwie strony nie zostały dodane :/ (erotyka i strona ang)
eryk23
Powtórka kodów

Tylko unikalne opisy dla wartościowych stron.

CYTAT
lijo0011
lijo0022
lijo0033
lijo0044
lijo0055
lijo0066
lijo0077
lijo0088
lijo0099

pandha
nic nie zostało już
eryk23
Nowa porcja kodów
- dla stron postawionych na domenach głównych i z unikalnymi opisami.
CYTAT
lijo0011
lijo0022
lijo0033
lijo0044
lijo0055
lijo0066
lijo0077
lijo0088
lijo0099
Toomek
66-99 wykorzystane

Coś jest nie tak z dodawaniem. Dodałem najpierw jedną stronkę, a potem drugą, ale ta druga zmieniła adres na pierwszą (dodałem dwa razy i dwa razy tak samo). W efekcie dodałem trzy wpisy na ten sam adres.
W uwagach podałem adres właściwy.
izabela
już kodów nie ma;/

eryk23
Dwa wpisy poleciały :/
pandha
to szkoda ze nie podales przycyzny za co.
eryk23
Kolejna porcja, proszę o unikalne opisy i wartościowe strony najlepiej na domenach głównych.

CYTAT
lijo0011
lijo0022
lijo0033
lijo0044
lijo0055
lijo0066
lijo0077
lijo0088
lijo0099
babinet
lijo0066 i 88 brak. dzięki za kody i za błyskawiczną moderację :-)
Grim
lijo0099 ... dziękuję hi.gif

Pozdrawiam cool.gif
oloksyk
lijo0055 i lijo0044 dla mnie. Dzięki
_małyTM_
wg mnie nie potrzebne jest w miasta/regiony: zrobiłeś wszystkie województwa a potem tylko kilka miast
jak robisz to zdecyduj się konkretnie na coś jednego
Motaba
lijo0011 nie ma
axe_29
Dzięki - co raz lepszy ten katalog.
eryk23
Następna porcja dla PiOwców, proszę o unikalne opisy i wartościowe strony najlepiej na domenach głównych.

CYTAT
lijo0011
lijo0022
lijo0033
lijo0044
lijo0055
lijo0066
lijo0077
lijo0088
lijo0099
RedWeb
lijo0099
dzięki
Taka ogólna uwaga - bo tak jest w większości katalogów - dlaczego nie podaje się nigdzie ilości słów kluczowych, które można wpisać?
Potem traci się mnóstwo czasu na zmniejszanie ilości znaków.
axe_29
Nie myślałeś o zmianie skórki na piękniejszą.
Katalog coraz mocniejszy 2200 podstron w indeksie, 11475 BL tylko wizualnie ten teges ....
eryk23
No może w przyszłości...
obecnie skupiam się na sile i mocy katalogu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.