Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: DARMOWE linki do Twojej strony
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
halinka56
Poniżej zamieszczam kilka linków do nowo utworzonych ogólnotematycznych blogów. Wpisy są darmowe, każdy może dodać artykuł z kilkoma linkami smile.gif

1. Artykuły pozycjonujące 1
2. Artykuły pozycjonujące 2
3. Linki w artykułach
4. Artykuły z linkami
5. Linki Seo
dave84
Halinko włącz przyjazne linki.
halinka56
dave84 dziękuję za radę. Zupełnie o tym zapomniałam. Już na każdej stronie włączyłam przyjazne linki smile.gif
tianka
Przydałaby ci się moderacja, bo inaczej są śmieciowe wpisy z błędnym kodowaniem: http://linkiseo.nspace.pl/turystyka/zakopa...pokoje-zakopane
Nie wygląda to zbyt dobrze i nie zachęca do dodawanie wpisów.
halinka56
tianka dzięki za zwrócenie uwagi o kodowaniu. Już jest poprawione w śmieciowych wpisach. Teraz będę częściej przeglądała precelki i starała się wyeliminować takie śmieci.
halinka56
Witam ponownie

Chciałam przypomnieć wszystkim zainteresowanym o powyższych blogach. Jeśli chciałby ktoś dodać wpisy z darmowymi linkami to zapraszam smile.gif

S3ntin3l
A gdzie tokeny? Bez nich blog zamieni się w śmietnisko.
halinka56
Moim zdaniem raczej tokeny nie będą potrzebne. Ponieważ cały czas czuwam nad treściami i tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać artykuły i komentarze, ponadto komentarze, by zostały dodane muszą być zatwierdzone przez administratora.
Jeśli zacznie się pojawiać jakiś problem, ze spamem to oczywiście zmienię opcję i artykuły będą się pojawiać po wcześniejszym zatwierdzeniu przez administratora.
S3ntin3l
mylisz się - bez tokenów narobisz sobie niepotrzebnie 10 razy więcej roboty. Chce ci się potem usuwać dziennie z 30-40 spam-artykułów?
halinka56
Na razie dla sprawdzenia funkcjonalności tokenów zastosowałam wtyczkę wp-recaptcha na jednym z blogów a mianowicie Linki w artykułach. Jeśli się sprawdzi pozostałe blogi wyposażę w tą wtyczkę.
AdamAGP#
ale po co nazywasz to "Linki seo, artykuły pozycjonujące" takie nazwy od razu zbliżają Cię do bana
halinka56
Wiem, że takie nazwy są ryzykowne, ale jak narazie nie mam problemów z nimi. W nazwach następnych blogów raczej będę starała wystrzegać się tych fraz.
koks
Polecam bardziej się przyłożyć do moderacji, bo niektóre wpisy się powtarzają.
mike rhodes
Jak dla mnie gites. Moderacja rzeczywiście przysparza czasem problemów - niestety pewnie tysiące ludzi operuje metodą kopiuj-wklej ..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.