halinka56
22.12.09 - 11:35
Poniżej zamieszczam kilka linków do nowo utworzonych ogólnotematycznych blogów. Wpisy są darmowe, każdy może dodać artykuł z kilkoma linkami

1.
Artykuły pozycjonujące 1
2.
Artykuły pozycjonujące 2
3.
Linki w artykułach4.
Artykuły z linkami5.
Linki Seo
Halinko włącz przyjazne linki.
halinka56
22.12.09 - 15:14
dave84 dziękuję za radę. Zupełnie o tym zapomniałam. Już na każdej stronie włączyłam przyjazne linki
Przydałaby ci się moderacja, bo inaczej są śmieciowe wpisy z błędnym kodowaniem:
http://linkiseo.nspace.pl/turystyka/zakopa...pokoje-zakopaneNie wygląda to zbyt dobrze i nie zachęca do dodawanie wpisów.
halinka56
22.12.09 - 21:58
tianka dzięki za zwrócenie uwagi o kodowaniu. Już jest poprawione w śmieciowych wpisach. Teraz będę częściej przeglądała precelki i starała się wyeliminować takie śmieci.
halinka56
8.02.10 - 12:49
Witam ponownie
Chciałam przypomnieć wszystkim zainteresowanym o powyższych blogach. Jeśli chciałby ktoś dodać wpisy z darmowymi linkami to zapraszam
A gdzie tokeny? Bez nich blog zamieni się w śmietnisko.
halinka56
16.02.10 - 13:05
Moim zdaniem raczej tokeny nie będą potrzebne. Ponieważ cały czas czuwam nad treściami i tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać artykuły i komentarze, ponadto komentarze, by zostały dodane muszą być zatwierdzone przez administratora.
Jeśli zacznie się pojawiać jakiś problem, ze spamem to oczywiście zmienię opcję i artykuły będą się pojawiać po wcześniejszym zatwierdzeniu przez administratora.
S3ntin3l
16.02.10 - 17:44
mylisz się - bez tokenów narobisz sobie niepotrzebnie 10 razy więcej roboty. Chce ci się potem usuwać dziennie z 30-40 spam-artykułów?
halinka56
17.02.10 - 12:58
Na razie dla sprawdzenia funkcjonalności tokenów zastosowałam wtyczkę wp-recaptcha na jednym z blogów a mianowicie
Linki w artykułach. Jeśli się sprawdzi pozostałe blogi wyposażę w tą wtyczkę.
AdamAGP#
17.02.10 - 13:28
ale po co nazywasz to "Linki seo, artykuły pozycjonujące" takie nazwy od razu zbliżają Cię do bana
halinka56
22.02.10 - 10:45
Wiem, że takie nazwy są ryzykowne, ale jak narazie nie mam problemów z nimi. W nazwach następnych blogów raczej będę starała wystrzegać się tych fraz.
Polecam bardziej się przyłożyć do moderacji, bo niektóre wpisy się powtarzają.
mike rhodes
7.07.10 - 10:07
Jak dla mnie gites. Moderacja rzeczywiście przysparza czasem problemów - niestety pewnie tysiące ludzi operuje metodą kopiuj-wklej ..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.