Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kodowanie Sledzik.pl
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Projektowanie stron > HTML i CSS
ErnestM
Witam, jak oni zrobili ze nie ma zrodla ? to znaczy jest ale wiecie o co mi chodzi, pokodowane wszystko w JS i nei wiadomo jak sie w tym wszystkim polapac... chcialbym zrobic kopie calej strony glownej do pewnych testow i nic nie moge zrobic :/
hekko
Używają Ajaxa, ot co..
ErnestM
A da sie jakos zrodlo zobaczyc ?
Łukasz Gugała
Nie można napisać strony, by ukryć jej źródło - przeglądarka musi miec co zinterpretować.
W plikach javascript dołączonych do strony jest wszystko.
ErnestM
Czyli wystarczy scignac wszystkie JS i zamiast je "includowac" to normalnie dodac w .html ?
pc3t
Firefox + firebug = wygenerowne źródło po przeróbkach javascriptu
ErnestM
Ok mam wielkie dzieki, a da sie jakos za jednym razem rozwinac caly ten kod bez klikania na "+" ?
Grim
A nie lepiej wstukać adres w program i pobrać całą stronę ... LINK
Jest tego w sieci do wyboru całkiem sporo ... całość idzie na dysk i po krzyku smile.gif
O ile dobrze pamiętam kiedyś używałem HTTrack Website Copier.

Pozdrawiam cool.gif
ErnestM
Ale wlasnie zeby ogladac strony sledzika, trzeba sie zalogowac a programy chyba tego nie obsluguja ?
Grim
Niestety pobiera jedynie pliki wynikowe sad.gif Chociaż polecam zainstalować i sprawdzić, bo opcja pobierania stron widocznych po zalogowaniu też jest smile.gif No i programik w wersji PL ...

Pozdrawiam cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.