Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy katalog
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
Stron: 1, 2
Pey
http://branza.com.pl - zapraszam do dodawania wpisów. Katalog jest moderowany.
nutama
fajna domena, pomyśl o postawieniu serwisów albo katalogów na subdomenach np kobieca.branza.com.pl
pandha
na twoim miejscu bym postawil poszczegolne dzialy w subdomenach, mialbys wtedy sporo fajnych tematycznych katalogow. plus latwiej do linkowania i ladnie by wygladaly linki
Sebastek
Katalog ciekawy. Coś tam wrzucę od siebie. Tak jak przedmówcy radzę kategorie wrzucić na subdomeny. Powstanie wtedy kilka fajnych katalogów do których warto będzie dodać wpisy firmowe.
Pey
Dzięki za porady.
S3ntin3l
wygląd mocno przypomina webwweb.pl
Przydałby się token (najlepiej inny niż ten domyślny katalogu otwarty) dla dodawania stron, w przeciwnym razie nie odpędzisz się od spamu.
Pey
CYTAT(S3ntin3l @ 1.12.09 - 21:30) *
Przydałby się token (najlepiej inny niż ten domyślny katalogu otwarty) dla dodawania stron, w przeciwnym razie nie odpędzisz się od spamu.

Niestety jest tak jak piszesz - jeśli macie jakiś pomysł na token to doradźcie coś ciekawego.
S3ntin3l
najprostszym rozwiązaniem jest dodanie w formularzu pytania przed dodaniem, np. ile to 2+(2*2) bez żadnych tokenów.
Pey
Zapraszam do dodawania wpisów do katalogu . Każda strona jest dokładnie sprawdzana pod kątem tematyki i kategorii do której została przyporządkowana przez "dodającego". W katalogu nie ma miejsca na tzw.: "syfy" i treści niezgodne z regulaminem.

Laambada
hmm linki z nofollow?
Ja podziękuję.
M_K_S
Oj faktycznie, nie ładnie z tym nofollow. A już miałem rozpocząć dodawanie;)
Pey
Sorki, już zmienione smile.gif

Dzięki za zwrócenie uwagi.
Slawek
myślałem, że już nikt nie używa pierwszej wersji skryptu mini smile.gif

zastanów się nad jego aktualizacją
Pey
CYTAT(Slawek @ 16.12.09 - 19:20) *
myślałem, że już nikt nie używa pierwszej wersji skryptu mini smile.gif

zastanów się nad jego aktualizacją

Katalog po kliku zmianach.

Zapraszam do dodawania stron http://branza.com.pl
pandha
te saokatalogi staja sie gorsze niz google i macdonaldy.... sa na kazdym kroku wink.gif

ps: Stron: 22822 - wow niezle. skad wziales baze?
kikas
Fajna domenka, a poza tym to stronki już tam dodałem.
Pey
CYTAT(pandha @ 5.01.10 - 16:54) *
te saokatalogi staja sie gorsze niz google i macdonaldy.... sa na kazdym kroku wink.gif

Na szczęście nie są tak bardzo do siebie podobne...",

CYTAT(pandha @ 5.01.10 - 16:54) *
ps: Stron: 22822 - wow niezle. skad wziales baze?

Popatrz na datę w stopce:)

Nie ma co się sugerować liczą wpisów do akceptacji bo każdy wpis jest dokładnie sprawdzany i zapewne dużo odpadnie.

pandha
hehe nie widzialem. kiedys robilem przesiewanie u siebie ale po wyrzuceniu 300 nie dzialajacych stron sie poddalem. za duzo do sprawdzania, teraz tylko to co userzy zglosza jako nie dzialajace.... wink.gif
Pey
CYTAT(pandha @ 5.01.10 - 21:46) *
hehe nie widzialem. kiedys robilem przesiewanie u siebie ale po wyrzuceniu 300 nie dzialajacych stron sie poddalem. za duzo do sprawdzania

Ten katalog (jeszcze jako mini 1.0 ) stał ponad dwa lata nie sprawdzany i miał włączone sugerowanie wpisów i nazbierało się tego trochęsmile.gif

Oczywiście aktualne wpisy są na bieżąco sprawdzane i dodawane:)
Slawek
Właśnie dodałem kilka stronek, katalog mi się podoba

Trzymam kciuki za wytrwałość w moderacji katalogu
spps
CYTAT(Pey @ 5.01.10 - 21:44) *
każdy wpis jest dokładnie sprawdzany

moderuj, moderuj, kto nie moderuje ten długo nie pociągnie
Pey
Witam,

dwa kody premium do wykorzystania

1ZD9UZEM

TZ123S1T

http://branza.com.pl
nutama
Dzięki za kodzik, przydał się smile.gif
Pey
Od dzisiaj można przejąć swój wpis znajdujący się w katalogu. Nie jest to opcja automatyczna, ale mam nadzieje że się komuś przyda.

Pozdrawiam
mtgwizard.za.pl
Fajna jest ta twoja stronka.
Slawek
CYTAT(Pey @ 12.03.10 - 15:09) *
można przejąć swój wpis

fajna funkcja, z własnego doświadczenia wiem że się przydaje smile.gif
Laambada
W operze 10 menu nachodzi na kategorie:
http://screencast.com/t/MmVjN2IxNz
Pey
Dzięki za info.
Pey
Z nie wiadomych mi przyczyn zablokowano mi domenę i serwer - domeny.pl nie odpowiadają. Może ktoś miał podobny problem?
Rocky77
Szkoda, bo dobry katalog. Uciekaj jak najszybciej jeśli tylko możesz z firmy domeny.pl
Pey
Uciekam, uciekam z wielką przyjemnością jak tylko się odezwą wrzucę tu kolejną ich wymówkę. Co proponujecie, jaki hostnig?

(P.S. domeny.pl ostatnio zablokowały mój nr IP, nie miałem możliwości logowania itp - powód:

"Przypadkowo zablokowaliśmy Pański nr. IP" - tak się tłumaczy "firma" ...

Katalog już aktywny. Mogą nastąpić jakieś problemy ok 00:00, ale postaram się tego uniknąć.

Sorki za problem smile.gif
Pey
Dzisiaj katalog wskoczył do polecanych w spisie katalogów SEO Pogromca

Spis Katalogów SEO Pogromca

Z tej okazji dwa kody Premium:
1. G64RXUMP
2. JNQ71G3M

Pozdrawiam
Rafał
virus4
Czyżby już po kodach? biggrin.gif
Pey
No jednak nie smile.gif Kody jeszcze aktywne smile.gif chwilowa blokada smile.gif więc nadal zapraszam
virus4
No i gitara. smile.gif Oba moje. smile.gif
Pey
Jeśli ktoś jest zainteresowany wyróżnieniem istniejącego już wpisu lub dodaniem nowego wyróżnionego wpisu z w katalogu kafito.pl lub branza.com.pl, zapraszam do szukania ukrytych kodów w dwóch serwisach. Codziennie nowy kod do zgarnięcia, który pasuje do obu katalogów.
Od dzisiaj do wyczerpania kodów można starać się o ich znalezienie. Wszystkich chętnych zapraszam do zapoznania się ze szczegółami : KONKURS

24.08.
EDIT: Kod nadal do wzięcia - wystarczy cierpliwie poszukać w obu serwisach. Pozdrawiam
Slawek
CYTAT(Pey @ 23.08.10 - 00:18) *
24.08.
EDIT: Kod nadal do wzięcia - wystarczy cierpliwie poszukać w obu serwisach. Pozdrawiam

Na Kafito też kod nadal jest nie wykorzystany
Czyżby był tym razem zbyt mocno ukryty ?
Pey
Wystarczy przejrzeć ostatnio dodane artykuły i kod sam wpadnie w oko:)
Pey
Powitać! kodziki nadal do wzięcia, jeśli te zostaną wykorzystane , wrzucamy kolejne i tak cały czas smile.gif
Tak dla przypomnienia...
Pey
Katalog wskoczył na pr3 - szału nie ma, ale są darmowe kody premium.
Proszę o stosowanie się do regulaminu.

9HR7WR4L
W14AZ811
XS7RNSQU
KMHK7XP1

Pozdrawiam
happysmile
Ale syfu, spamu w katalogu to masz od groma..
Pey
Katalog jest stale czyszczony z wpisów które wpadły kilka lat temu przy innym skrypcie. Jeszcze zależy co nazywasz spamem bo każdy na inny regulamin i ja nie muszę mieć standardu jak w innych. Wyślij mi na PW jak możesz ze dwa przykłady syfu lub spamu które zauważyłeś.
Pey
Powróciłem jak na razie do darmowych wpisów w katalogu, więc zapraszam do dodawania swoich stron.
Pozdrawiam
Rafał
borgan
Wszystko spoko - ale akurat sprawdziłem swoją stronkę która ma pr=5 a u Ciebie pr=0.
Morał z tego taki iż coś trzeba zrobić ze skryptem pobierającym pr dla stron - widzę 80% seoków ma z tym problem.
Pey
Wyślij mi adres wpisu na PW lub podaj tutaj
borgan
Masz w sygnaturce smile.gif
Pey
Witam i zapraszam do darmowego wrzucania swoich stron z ciekawymi i unikalnymi opisami.

3 kody Premium do wykorzystania:
YE5DY8DX
V7NRS9AA
6F9N1SSR

Dodaj stronę
barabossa
dzięki. wykorzystałem V7NRS9AA. W tytule mały błąd ortograficzny (obydwa słowa z dużej litery), ale mam nadzieję, że dopuszczasz takie praktyki lub będziesz na tyle uprzejmy, że to poprawisz - jeśli nie dopuszczasz. Opis z ręki, starałem się nie pisać w ten sam sposób co zwykle smile.gif.

miło, że się coś trafia dla nocnych marków smile.gif

Z tego co widziałem 6F9N1SSR też nieaktywny

Katalog spoko choć ilość kategorii jest przerażająca i ciężko się w nich odnaleźć. Mimo wszystko według mnie lepiej więcej niż tak ubogo jak gdzieniegdzie, że nie wiadomo gdzie wstawić stronę.

pozdrawiam
Vexatus
Nie udało mi się dodać strony z kodem (nie mogłem rozwinąć menu z podkategoriami), ale pojawiła się opcja wpisu darmowego... Albo jestem przemęczony i źle widzę... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.