http://branza.com.pl - zapraszam do dodawania wpisów. Katalog jest moderowany.
fajna domena, pomyśl o postawieniu serwisów albo katalogów na subdomenach np kobieca.branza.com.pl
na twoim miejscu bym postawil poszczegolne dzialy w subdomenach, mialbys wtedy sporo fajnych tematycznych katalogow. plus latwiej do linkowania i ladnie by wygladaly linki
Katalog ciekawy. Coś tam wrzucę od siebie. Tak jak przedmówcy radzę kategorie wrzucić na subdomeny. Powstanie wtedy kilka fajnych katalogów do których warto będzie dodać wpisy firmowe.
wygląd mocno przypomina webwweb.pl
Przydałby się token (najlepiej inny niż ten domyślny katalogu otwarty) dla dodawania stron, w przeciwnym razie nie odpędzisz się od spamu.
CYTAT(S3ntin3l @ 1.12.09 - 21:30)

Przydałby się token (najlepiej inny niż ten domyślny katalogu otwarty) dla dodawania stron, w przeciwnym razie nie odpędzisz się od spamu.
Niestety jest tak jak piszesz - jeśli macie jakiś pomysł na token to doradźcie coś ciekawego.
najprostszym rozwiązaniem jest dodanie w formularzu pytania przed dodaniem, np. ile to 2+(2*2) bez żadnych tokenów.
Zapraszam do dodawania wpisów do
katalogu . Każda strona jest dokładnie sprawdzana pod kątem tematyki i kategorii do której została przyporządkowana przez "dodającego". W katalogu nie ma miejsca na tzw.: "syfy" i treści niezgodne z regulaminem.
Laambada
16.12.09 - 15:49
hmm linki z nofollow?
Ja podziękuję.
Oj faktycznie, nie ładnie z tym nofollow. A już miałem rozpocząć dodawanie;)
Sorki, już zmienione
Dzięki za zwrócenie uwagi.
myślałem, że już nikt nie używa pierwszej wersji skryptu mini

zastanów się nad jego aktualizacją
CYTAT(Slawek @ 16.12.09 - 19:20)

myślałem, że już nikt nie używa pierwszej wersji skryptu mini

zastanów się nad jego aktualizacją
Katalog po kliku zmianach.
Zapraszam do dodawania stron
http://branza.com.pl
te saokatalogi staja sie gorsze niz google i macdonaldy.... sa na kazdym kroku

ps: Stron: 22822 - wow niezle. skad wziales baze?
Fajna domenka, a poza tym to stronki już tam dodałem.
CYTAT(pandha @ 5.01.10 - 16:54)

te saokatalogi staja sie gorsze niz google i macdonaldy.... sa na kazdym kroku

Na szczęście nie są tak bardzo do siebie podobne...",
CYTAT(pandha @ 5.01.10 - 16:54)

ps: Stron: 22822 - wow niezle. skad wziales baze?
Popatrz na datę w stopce:)
Nie ma co się sugerować liczą wpisów do akceptacji bo każdy wpis jest dokładnie sprawdzany i zapewne dużo odpadnie.
hehe nie widzialem. kiedys robilem przesiewanie u siebie ale po wyrzuceniu 300 nie dzialajacych stron sie poddalem. za duzo do sprawdzania, teraz tylko to co userzy zglosza jako nie dzialajace....
CYTAT(pandha @ 5.01.10 - 21:46)

hehe nie widzialem. kiedys robilem przesiewanie u siebie ale po wyrzuceniu 300 nie dzialajacych stron sie poddalem. za duzo do sprawdzania
Ten katalog (jeszcze jako mini 1.0 ) stał ponad dwa lata nie sprawdzany i miał włączone sugerowanie wpisów i nazbierało się tego trochę

Oczywiście aktualne wpisy są na bieżąco sprawdzane i dodawane:)
Właśnie dodałem kilka stronek, katalog mi się podoba
Trzymam kciuki za wytrwałość w moderacji katalogu
CYTAT(Pey @ 5.01.10 - 21:44)

każdy wpis jest dokładnie sprawdzany
moderuj, moderuj, kto nie moderuje ten długo nie pociągnie
Witam,
dwa kody premium do wykorzystania
1ZD9UZEMTZ123S1Thttp://branza.com.pl
Dzięki za kodzik, przydał się
Od dzisiaj można przejąć swój wpis znajdujący się w katalogu. Nie jest to opcja automatyczna, ale mam nadzieje że się komuś przyda.
Pozdrawiam
mtgwizard.za.pl
12.03.10 - 22:29
Fajna jest ta twoja stronka.
CYTAT(Pey @ 12.03.10 - 15:09)

można przejąć swój wpis
fajna funkcja, z własnego doświadczenia wiem że się przydaje
Laambada
13.03.10 - 13:22
W operze 10 menu nachodzi na kategorie:
http://screencast.com/t/MmVjN2IxNz
Z nie wiadomych mi przyczyn zablokowano mi domenę i serwer - domeny.pl nie odpowiadają. Może ktoś miał podobny problem?
Szkoda, bo dobry katalog. Uciekaj jak najszybciej jeśli tylko możesz z firmy domeny.pl
Uciekam, uciekam z wielką przyjemnością jak tylko się odezwą wrzucę tu kolejną ich wymówkę. Co proponujecie, jaki hostnig?
(P.S. domeny.pl ostatnio zablokowały mój nr IP, nie miałem możliwości logowania itp - powód:
"Przypadkowo zablokowaliśmy Pański nr. IP" - tak się tłumaczy "firma" ...
Katalog już aktywny. Mogą nastąpić jakieś problemy ok 00:00, ale postaram się tego uniknąć.Sorki za problem
Dzisiaj katalog wskoczył do polecanych w spisie katalogów SEO Pogromca
Spis Katalogów SEO PogromcaZ tej okazji dwa kody Premium:
1.
G64RXUMP2.
JNQ71G3MPozdrawiam
Rafał
Czyżby już po kodach?
No jednak nie

Kody jeszcze aktywne

chwilowa blokada

więc nadal zapraszam
No i gitara.

Oba moje.
Jeśli ktoś jest zainteresowany wyróżnieniem istniejącego już wpisu lub dodaniem nowego wyróżnionego wpisu z w katalogu kafito.pl lub branza.com.pl, zapraszam do szukania ukrytych kodów w dwóch serwisach. Codziennie nowy kod do zgarnięcia, który pasuje do obu katalogów.
Od dzisiaj do wyczerpania kodów można starać się o ich znalezienie. Wszystkich chętnych zapraszam do zapoznania się ze szczegółami :
KONKURS24.08.
EDIT: Kod nadal do wzięcia - wystarczy cierpliwie poszukać w obu serwisach. Pozdrawiam
CYTAT(Pey @ 23.08.10 - 00:18)

24.08.
EDIT: Kod nadal do wzięcia - wystarczy cierpliwie poszukać w obu serwisach. Pozdrawiam
Na Kafito też kod nadal jest nie wykorzystany
Czyżby był tym razem zbyt mocno ukryty ?
Wystarczy przejrzeć ostatnio dodane artykuły i kod sam wpadnie w oko:)
Powitać! kodziki nadal do wzięcia, jeśli te zostaną wykorzystane , wrzucamy kolejne i tak cały czas

Tak dla przypomnienia...
Katalog wskoczył na pr3 - szału nie ma, ale są darmowe kody premium.
Proszę o stosowanie się do regulaminu.
9HR7WR4L
W14AZ811
XS7RNSQU
KMHK7XP1
Pozdrawiam
happysmile
26.01.11 - 22:41
Ale syfu, spamu w katalogu to masz od groma..
Katalog jest stale czyszczony z wpisów które wpadły kilka lat temu przy innym skrypcie. Jeszcze zależy co nazywasz spamem bo każdy na inny regulamin i ja nie muszę mieć standardu jak w innych. Wyślij mi na PW jak możesz ze dwa przykłady syfu lub spamu które zauważyłeś.
Powróciłem jak na razie do darmowych wpisów w katalogu, więc zapraszam do
dodawania swoich stron.
Pozdrawiam
Rafał
Wszystko spoko - ale akurat sprawdziłem swoją stronkę która ma pr=5 a u Ciebie pr=0.
Morał z tego taki iż coś trzeba zrobić ze skryptem pobierającym pr dla stron - widzę 80% seoków ma z tym problem.
Wyślij mi adres wpisu na PW lub podaj tutaj
Masz w sygnaturce
Witam i zapraszam do darmowego wrzucania swoich stron z ciekawymi i unikalnymi opisami.
3 kody Premium do wykorzystania:YE5DY8DX
V7NRS9AA
6F9N1SSRDodaj stronę
barabossa
3.10.11 - 23:50
dzięki. wykorzystałem V7NRS9AA. W tytule mały błąd ortograficzny (obydwa słowa z dużej litery), ale mam nadzieję, że dopuszczasz takie praktyki lub będziesz na tyle uprzejmy, że to poprawisz - jeśli nie dopuszczasz. Opis z ręki, starałem się nie pisać w ten sam sposób co zwykle

.
miło, że się coś trafia dla nocnych marków

Z tego co widziałem 6F9N1SSR też nieaktywny
Katalog spoko choć ilość kategorii jest przerażająca i ciężko się w nich odnaleźć. Mimo wszystko według mnie lepiej więcej niż tak ubogo jak gdzieniegdzie, że nie wiadomo gdzie wstawić stronę.
pozdrawiam
Nie udało mi się dodać strony z kodem (nie mogłem rozwinąć menu z podkategoriami), ale pojawiła się opcja wpisu darmowego... Albo jestem przemęczony i źle widzę...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.