Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Shadowbox.js
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Projektowanie stron > HTML i CSS
guitarman
Witam. Mam zainstalowany shadowbox jako prezentacje galerii, multimediów etc i wszystko funkcjonuje prawidłowo. Problem polega na tym że kiedy otwieram nowy dokument html w którym znajduje się link do innej strony zewnetrznej za pomocą shadowbox, odsyłacz otwiera kolejne okno a nie otwiera się w oknie przeglądarki powstaje efekt takiego lustra w obrębie strony. Generalnie chodzi mi o to żeby na tej podstronie

http://salsaband.pl/polecamy.html

kiedy kliknę na link - "Galeria i kontakt do Sylwii"

uruchomi się skrypt z dokumentem html w ktorym chcę umiescic odsyłacz do jej strony, która to strona otworzy się w tym samym oknie przegładarki a nie utworzy nowe okno shadowbox.

Czy istnieje jakaś komenda lub czy mam zastosować inny skrypt do otwrcia linku w tym samy oknie przeglądarki?

Będe wdzięczny za wszelką pomoc.
Rak115
Kod twojego linka obecnie wygląda tak:

KOD
<a href="fotografia.html" title="Sylwia Gąsior - fotograf" class="option" rel="shadowbox">Galeria i kontakt Sylwii ť</a>

Usuń rel="shadowbox".

Więc całość powinna wyglądać tak:

KOD
<a href="fotografia.html" title="Sylwia Gąsior - fotograf" class="option" >Galeria i kontakt Sylwii ť</a>

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
Ford Cars in Milton Keynes