Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: spadek ilośc 'Zaindeksowane adresy URL'
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google > Google Sitemaps
bERIx
Witam od pewnego czasu zauwazyłem dyrastyczny spadek Zaindeksowane adresy URL w sitemaps przez google
na stracie bylo ponad 900 w przciagu 2 miesc jest ponad 500 i praktycznie kazdego dnia spada czy tak to ma byc?
pavlus007
dołączam się do pytania
dodam, że moja ilość zaindeksowanych podstron spadła do 4, czyli do tylu, ile linkowałem
eneduerabe
CYTAT(bERIx @ 25.10.09 - 17:25) *
Witam od pewnego czasu zauwazyłem dyrastyczny spadek Zaindeksowane adresy URL w sitemaps przez google
na stracie bylo ponad 900 w przciagu 2 miesc jest ponad 500 i praktycznie kazdego dnia spada czy tak to ma byc?

zauważyłem to samo u siebie, miałem zaindeksowane już prawie 6 tys., a teraz zrobiło się niespełna 3 tys. i z dnia na dzień spada.
też się zastanawiam co się dzieje. może G. zmienia coś w swoich algorytmach i za jakiś czas zaindeksuje je ponownie? a może nie sad.gif
myślałem, że to może przez to, iż podzieliłem plik z sitemap na kilka mniejszych, ale prawdopodobnie to nie to.
tomierc
nie sprawdza się tego w narzędziach dla webmastrów tylko w site:nazwadomeny w wyszukiwarce
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.