Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs na Skrypt Katalogu
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Różne > Konkursy > Konkursy 2009
Dark
Mini Konkurs - do wygrania 3 licencje na Skrypt Katalogu Bacari
Każda licencja obejmuje instalację na 1 domenie z mozliwością przeniesienia na inny host.

Aby wziąć udział w konkursie należy wykonać jedną z poniższych prac:
1. Opisać projekt na swojej stronie, blogu, pressellu, a w opisie zawrzeć link follow do strony www.bacari.pl.
2. Umieścić link do strony www.bacari.pl na stronie z PR>2.
3. Stworzyć templatkę/i do katalogu, która później będzie udostępniona wszystkim (z linkiem do autora). Ew. banner, button graficzny.
4. Napisać swoje propozycję do katalogu, co należy zmienić, dodać, poprawić.
5. W inny sposób przyczynić się do promocji katalogu.

Sposób kontaktu i ew. przysyłania linków czy prac: pomoc (malpiszon) bacari.pl

Osoby zostaną wybrane na bazie naszej oceny wkładu w rozwój serwisu.
Konkurs trwa tylko do końca września. Zapraszam do udziału.
Wyniki zostaną podane 1 października.

W przypadku pojawienia się np. 1 chętnej osoby zgarnie ona wszystkie 3 licencje smile.gif. Mniej chętnych niż 1 osoba nie przewiduję soczek.GIF.
Każda osoba, która w jakikolwiek sposób wykaże się zaangażowaniem ma szanse na jakąś nagrodę, późniejsze zniżki czy przywileje smile.gif
Hubert
weź se człowieku zatrudnij testera
Dark
se nikogo nie będziemy zatrudniać :-) ale dzięki za radę wiele wnoszącą do tematu ;-)
mmr88
Trochę niepoważny konkurs.

Zatrudnijcie se może jednak tego testera.
Dark
Dlaczego niepoważny?

Od testowania to my mamy odpowiednią osobę, natomiast chcielibyśmy podzielić się skryptem (wbudowane płatności przelew/sms, komentarze, dużo funkcji administracyjnych) za darmo, co nie wydaje się niepoważnym, no ale może się mylę smile.gif
Dark
Koniec konkursu.

Licencje na skrypt wędrują do:
MikołajZ
kristofenes

Dodatkowo każdy, kto wypowiedział się w temacie będzie mógł zakupić pierwszą licencję za 50% ceny.

Ze zwycięzcami skontaktuje się mailowo i prześle szczegóły.
Jak tylko wprowadzimy ostatnie zmiany i poprawki wyślemy skrypt katalogu.

Dzięki,
Pzdr.
Kukis
Totalnie niepoważna organizacja "konkursu"...
Dark
Mozesz napisac o co dokladnie Tobie chodzi?
mehow
CYTAT
1. Opisać projekt na swojej stronie, blogu, pressellu, a w opisie zawrzeć link follow do strony www.bacari.pl.
2. Umieścić link do strony www.bacari.pl na stronie z PR>2.

dodaj adres to skocze w wolna sobote ogrodek oplewie plot pomaluje mysle ze duzo chlopakow za frajer sie przylaczy do mojej inicjatywy

jest tylko jedno ale nie mam jednej reki
Dark
OK, dziękuje wszystkim miłym i normalnym użytkownikom, którzy wysłali do nas maile.
Reszty nie będę komentował.
Kukis
Nie rozumiem co zgryźliwego tutaj widzisz. Dawanie licencji za testowanie to jeszcze rozumiem, ale łączenie tego z reklamą i recenzowaniem to już baardzo głupi pomysł. Skrypt sam się zareklamuje jak jest dobry - przykład seokatalog.
Dark
Myślę, że licencja dobrego skryptu za jeden link czy artykuł, jest warta uwagi.
Jeśli ktoś nie jest zainteresowany - to nie uczestniczy smile.gif Zawsze staram się być otwarty na propozycje i uwagi, ale tylko te mające odrobine kultury osobistej, bo na tak niskim poziomie jak np. uzytkownik mehow nie rozmawiam smile.gif

Pozdrawiam wszystkich smile.gif
FiKaS
Pozwolę sobie wtrącić swoje 3 grosze.

Skoro Wam nie pasują warunki to nie bierzecie udziału. Pytanie tylko po co jakieś głupie podjazdy i komentarze?

Dark wybrał taką formę promocji swojego katalogu, wynagrodzenie IMO jest godne uwagi więc wszystko jest jak najbardziej oki.

Pozdrawiam
Dark
Dzieki Fikas :-)
Kukis
Najpierw zająłbym się samymi testerami - jak skrypt osiągnąłby jakąś względną bezbłędność to wtedy promocja. Ihmo start z forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=72798 jest lepszy. wink.gif

Widzę też "lekką" inspirację SEOKatalogiem - niestety optymalizacja pod kątem SEO wymaga nieco poprawy. Porównaj urle w tych skryptach.
FiKaS
Kukis co Twoje posty wnoszą do tematu ?

Dark wybrał inną politykę url i tyle. Inspiracja ? Wytłumacz na czym ma polegać inspiracja/wzorowanie się na innym skrypcie KATALOGU STRON?
Już ostatnio były potyczki Webmini vs EasyDir - nie ma sensu, wszystkie katalogi niezależnie na jakim skrypcie miały mają i będą mieć wspólne cechy czy to Ci się podoba czy nie smile.gif

Zauważ, że userzy sugerują swoje uwagi dot. ułatwienia korzystania, niźli krytyczne błędy. Jeżeli kiedyś cokolwiek pisałeś, powinieneś wiedzieć, że autor ma inny punkt widzenia niż niektórzy userzy.

Pozdrawiam
Yeden
Taki konkurs trwa tydzień? To jasne jak słońce, że to reklama, buzz, a nie żaden poważny konkurs. Takie sobie jaja. rolleyes.gif
Dark
CYTAT(Kukis @ 8.10.09 - 19:46) *
Widzę też "lekką" inspirację SEOKatalogiem - niestety optymalizacja pod kątem SEO wymaga nieco poprawy. Porównaj urle w tych skryptach.

Gdzie widzisz tą inspirację?
Co wymaga poprawy w optymalizacji? Wydaje mi się, że na tym polu wykonaliśmy niezłą pracę.

Yeden
To nie jest żaden wielki konkurs, po prostu chciałem dać coś od siebie za jeden link czy artykuł.
Nie mam aspiracji żeby uznawać to za wielki konkurs, zresztą sam użyłem wyrażenia mini smile.gif

Tydzień na wstawienie linka to chyba sporo czasu :-)

Pzdr.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.