Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy, autorski, moderowany - web.ds3.pl
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
lukas22333
Witam, zapraszam do dodawania wpisów do nowego katalogu. Katalog jest autorski oraz moderowany, od kilku dni linkowany. Nie przyjmuję podstron oraz śmieci.

Oto adres:

http://web.ds3.pl

Proszę też o zgłaszanie błędów jakie spotkacie w katalogu oraz ewentualnych sugestii na temat samego katalogu.
PL-mann
Witaj Lukas !

Dziękuję za akceptację wpisu.

Mała uwaga - dostałem aż 3 e-maile ( Wpis został dodany! ) dodałem tylko jedną stronę wink.gif
lukas22333
Powiem Ci, że nie wiem co mogło być. Próbowałem przed chwilą chyba z 4 różnymi mailami i zawsze przychodziła tylko 1 wiadomość.
Jakby ktoś miał podobną sytuację to proszę o wiadomość, a Ciebie przepraszam za te zbędne wiadomości.

Pozdrawiam
Vojciech
Potwierdzam, wszystko działa ok - dostałem 1 maila z potwierdzeniem, dzięki za szybką akceptację.
lukas22333
podbijam
M_K_S
Ja na gmaila też dostałem 3 maile.
TalerzWBigoSie
Witam, ja też skorzystałem i się dopisałem, też planuje zrobienie precla w najbliższym czasie.
Pozdrawiam
lukas22333
Dzięki wszystkim za wpisy i jednocześnie zapraszam do dodawania kolejnych. Katalog jest cały czas linkowany, na razie spokojnie bo nie chce przesadzić wink.gif
lukas22333
Podbijam wink.gif ostatni raz.
lukas22333
Katalog doczekał się nowego szablonu. Jednocześnie zapraszam do jego oceny na: http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=78987

Pozdrawiam

edit: moda proszę o usunięcie postu powyżej.
kook
A jakaś kategoria finansowa?
lukas22333
Jest Biznes i Ekonomia, jeżeli potrzebujesz jakiejś innej to pisz.
lukas22333
W katalogu jest już pierwszy tysiąc wpisów, dorobił się także PR2. Jest stale linkowany i co najważniejsze na dzień dzisiejszy nie planuję wprowadzać w nim żadnych płatności ani podłączać go pod SWL.

Tym co dodali już swoje strony dziękuję, a resztę zapraszam do dodawania wpisów!

Pozdr.
Cestro
Tak na szybko.
Brakuje mi kategorii Telefonia, GSM i tym podobne.

Wpisy dodałem, czekają na akceptację smile.gif

Edit:
Przydałyby się statystyki z boku tak jak w SEOKatalogach smile.gif
lukas22333
W katalogu jest już 2 tysiące wpisów. Wszystkim, którzy dodali swoje wpisy dziękuję i zapraszam do dodawania kolejnych wpisów.
jacekplacek
dostałem 7 potwierdzeń tongue.gif
lukas22333
Nie pierwszy raz jest problem z tymi potwierdzeniami :/ niebawem będę modyfikował skrypt to mam nadzieje, że problem zostanie rozwiązany.
Kukis
7? Pff... o ile dobrze pamiętam to dla jednego wpisu dostałem 23 potwierdzenia. Co dziwne w kilkuminutowych odstępach czasowych.
lukas22333
Jeżeli ktoś będzie miał dalej problemy z potwierdzeniami to proszę pisać. Póki co poprawiłem wysyłanie maili i z tego co testowałem jest już ok.
Kukis
Widzę ograniczyłeś ilość e-maili z potwierdzeniem, tym razem dostałem tylko sześć. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.