Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: punkty
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Przedsięwzięcia Forumowiczów > Łeb w Łeb!
michal1991
O co chodzi z tymi punktami?? Mam 100 punktów. Co z nimi moge zrobić?
101krecikow
Zainwestować we wpisy. Im więcej zainwestujesz, tym wyżej w kategorii Twój wpis.
Napisane jest przecież jak byk na webwweb

EDIT

A może nie jest wink.gif, tylko kiedyś było, ale łatwo się domysleć smile.gif
mamonello
Autor przewiduje sprzedaz dodatkowych punktow?? Bo jakos nie widze numeru konta 8)
101krecikow
3 tematy niżesz poczytasz, ze nie. Możesz załozyć za to nowe konto

pozdrawiam

101k
michal1991
QUOTE(101krecikow)
Zainwestować we wpisy. Im więcej zainwestujesz, tym wyżej w kategorii Twój wpis.

Zainwestowałem 2 punkty w stronke i jest na pierwszym miejscu:D Ale to tylko dlatego, że w kategori jest tylko moja strona...

Jeszcze jedno pytanie:
Czy na jednym koncie moge mieć np. 50 stron w katalogu? czy musze zakładać drugie konto?
101krecikow
Jeśli każdej dasz 1 punkt, to możesz 100 smile.gif
beha
A dlaczego nowe konta maja po 100 punktów, a stare tyle ile sobie uzbierały gdy był system zberania.
Może dobrze byłoby zrównać ilośc punktów na starszych kontach do 100 (oczywiście tam gdzie byo ich mniej )
qazy
QUOTE(beha)
A dlaczego nowe konta maja po 100 punktów, a stare tyle ile sobie uzbierały gdy był system zberania. 
Może dobrze byłoby zrównać ilośc punktów na starszych kontach do 100  (oczywiście tam gdzie byo ich mniej )

Dokładnie. Dlaczego faworyzowane są nowe konta a stare mają po staremu 20 punktów (+ ewentualne zdobyczne)?
piotrek
beha zrówna się
mf
QUOTE(michal1991)
O co chodzi z tymi punktami?? Mam 100 punktów. Co z nimi moge zrobić?

Jeszcze 3800 i na BP dostaniesz czajnik.
Felix
A można wiedzieć kiedy to "zrównanie" nastapi?
zerocool
Ja ledwo 7 wykorzystałem tongue.gif czekają na lepsze czasy

Po latach biedy nauczyłem się oszczędzać biggrin.gif
beha
QUOTE(zerocool)
Ja ledwo 7 wykorzystałem

Daj więcej punktów na kategorię - warto być pierwszym, ze wszystkich katalogów w jakich jestem, ten generuje największy ruch ( kropelka w morzu ale zawsze ).
piotrek
QUOTE(beha)
Daj więcej punktów na kategorię

dokładnie im więcej pkt na podkategorię tym lepiej

QUOTE(Felix)
A można wiedzieć kiedy to \"zrównanie\" nastapi?

pirewsza część (czyli ponad 50% Uzytkowników) ma już 100 pkt, resztę zrównam jak wdrożę nowy system przypisywania wpisu do lokalizacji
wds.int
CYTAT(101krecikow @ 27.07.05 - 07:46) *
Możesz załozyć za to nowe konto

to czekaj bo nie rozumiem a nie chciałbym wyjść na idiotę (szczególnie że to pierwszy post jezyk1.GIF ):
dajmy na to że chce poumieszczać swoją stronę we wszystkich kategoriach na pierwszych miejscach i co zakładam 10 kont i dla każdego umieszczam tą samą stronę tylko w jednej kategori na wysokiej pozycji ?

chyba coś wydaje mi się że to nie fair pytajnik.GIF (dlatego też tego nie zrobiłem) ....jeszcze
gabi07
ale jak mogę jeszcze dodać strone lub wykorzystać punkty dodałam ją raz i ubyło mi 30m puntów mam jeszcze 70 co moge jeszcze zrobić bo jak daje dodaj wpis i uzupełniam to tej samej strony nie moge dodać
wilczycam
gabi07 też miałam z tym problem.
Wejdź w zakładkę "twoje wpisy" a potem tam gdzie masz wyszczególnioną lokalizację wejdż w nią (jest podkreślona). Jak już wejdziesz na czerwono masz info o pozycji jaką zajmuje Twój wpis w danej kategorii i możesz zmienić ilość punktów.
Po lewej masz kategorie. Klikasz w kolejną Cię interesującą i jak juz w niej jesteś to klikasz na "umieśc tutaj" w ramce "lista twoich wpisów" (pomarańczowa na górze po prawej)

Mam nadzieję, ze pomogłam:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.