MikołajZ.
10.11.09 - 11:53
Ponawiam pytanie. Jak usunąć tagi przypisane do stron, które zostały usunięte

.
jest to możliwe tylko w ostatniej wersji katalogu, pobierz sobie wersje uaktualniającą
MikołajZ.
10.11.09 - 14:27
Niestety nie widzę nadal takiej opcji.
ten bug o którym mówisz tj usuwanie wpisu a pozostawienie tags był w pierwszych webmini nowy webmini juz kasując wpis kasuje też tagi do niego przypisane ale nie usuwa tagów które są stare
na chwilą obecną musisz postawić czystą baze lub zostawić i poczekac do czasu aż powstanie na to łatka która usunie nieprzypisane tagsy
MikołajZ.
10.11.09 - 15:00
Problem rozwiązany. Ściągnąłem program
SQLiteStudio i wykasowałem z tabeli puste tagi ;-).
MikołajZ.
12.11.09 - 17:43
Bazę danych spróbowałem zastąpić bazą z multi safiro. Po zamianie, na stronie głównej pojawia się błąd:
KOD
Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in /home/telefony/domains/mini.netrar.pl/public_html/index.php on line 9
jeżeli chesz korzystać z tamtej bazy musisz sobie pobrać webmini akutalizacja i odpalić aktualizacje bazy dojdą ci nowe tabele
MikołajZ.
12.11.09 - 18:37
"Odpalić aktualizację bazy"? Aktualizacja zrobiona, nadal ten sam błąd.
jak baze wgrywasz, to robisz aktualizacje starego skryptu i Ci optymalizuje baze i śmiga.
Nie dalej jak przedwczoraj robiłem więc bankowo działa
pisz do multi safiro o poprawkę jak znam życie pomoże Ci
kazek1986
13.11.09 - 10:17
przy przegladaniu stron w webmini zamiast ą i ż wyswietla mi -> �, kiedy jednak wchodze w szczegoly wpisu wszystko jest poprawnie, no i o co chodzi ?
kazek1986
19.01.10 - 16:25
Czy zapowiada się jakaś aktualizacja webmini w które wpisy będą pojawiać się dopiero po zaakceptowaniu przez moderatora? Mam kilka nieużywanych domen i chciałem je czymś zapełnić a moderacja webmini jest uciążliwa ze względu na strasznie dużą ilość śmieciowatych i zagranicznych wpisów.
hej,
ja mam takie pytanko... co można konfigurować w panelu Admina ?
Kiedy loguję się jako administrator mam: "Jesteś zalogowany jako admin" i przy wpisach mam opcje usuń i zbanuj....
czy jest coś nie tak , czy tak wygląda panel admina??
kazek1986
7.03.10 - 18:40
konfiguracje robisz w pliku config.php a w panelu admina mozesz tylko usuwac i banowac
Dzięki, No właśnie o to mi chodziło

No to działam dalej .....
Czy jest mozliwosc wprowadzic opcje, taka ze przy sciaganiu skryptu webmini w htaccessie bylo by przekierowanie z bez www na z www lub tez na odwrot? (np. jakis checkbox w dziale 'pobierz skrypt')
bez www nie można podpiąc do eweblinka wiec pewnie odpada

ale można by bylo dorobić 301 na WWW w htaccessie
Wiec w sumie na stale moglby byc taki redir. Na + dla e-weba
true
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.