Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [konkurs] Kto znajdzie "rodzynka" na pio
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Różne > Konkursy > Konkursy 2009
aikmar
Witam,

Ten kto pierwszy znajdzie "rodzynka" na PiO otrzyma link-a na stronie z PR=2 na okres 38 dni wink.gif (tematyka - webdesign/szablony)

Podpowiem, że chodzi mi o:

Jest a nie powinno być, tam gdzie jest jest samotnie, nie znajdzie kumpla a czeka już dość długo.

Czas trwania: 1-2 dni wink.gif

Pozdrawiam
Xann
to zagadka ?
aikmar
To nie zagadka tylko podpowiedź. Nie chodzi o.. rozszyfrowanie czegoś, tylko o odnalezienie "rodzynka"
dawstaw
chodzi o jakis TOPIC w m iejscu gdzie go nie powinno byc ? Czy cos odnosnie wygladu strony ??
FiKaS
nie wiem co Ty stary jarasz ale zmień dilera
tjay99
Jaranie ma dobre tylko niech bierze połowę biggrin.gif
aikmar
Niestety nikt nie odgadł. Dawstaw był na dobrym tropie, ale niestety bez konkretu.

Rozwiązanie: http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=36 --> topic: [sprzedam] bankomacik.pl na dole strony.

Pozdrawiam

Edit.. jakie jaranie? wink.gif heh
Tomahawk
Poproszę o jeszcze jedną podpowiedź...

E: za późno... buuuu
FiKaS
ale emocje były do samego końca
tjay99
hehehe biggrin.gif
Irek
CYTAT
Nie masz uprawnień pozwalających na używanie tej opcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, zrób to korzystając z formularza poniżej.
Ciekawa sprawa, nie mogę nawet otworzyć tego tematu.
Xann
CYTAT(Irek @ 29.07.09 - 16:45) *
.....Ciekawa sprawa, nie mogę nawet otworzyć tego tematu.

polecam skorzystać z opcji telefon do admina biggrin.gif
Kukis
Spójrz przy okazji na datę posta biggrin.gif
Irek
Jutro spróbuję usunąć, na razie niech będzie na miejscu żeby "ciekawscy" zobaczyli czego konkurs dotyczył wink.gif
aikmar
Widze więcej niż admini forum wink.gif Dbam o nie wink.gif Może się podzielicie wypłatą? biggrin.gif

... lub przynajmniej wiedzą wink.gif
tomek_25
CYTAT
Widze więcej niż admini forum wink.gif Dbam o nie wink.gif Może się podzielicie wypłatą? biggrin.gif

jak szukasz kogoś kto będzie ci płacił za to ze jarasz zielsko to nie tędy droga biggrin.gif
aikmar
lol.. przecież ja nie palę zielska! Skąd ten pomysł?
Kukis
Sory, ale wyglądasz i piszesz jak ćpun tongue.gif

żartowałem smile.gif
tjay99
CYTAT(tomek_25 @ 29.07.09 - 21:05) *
CYTAT

jak szukasz kogoś kto będzie ci płacił za to ze jarasz zielsko to nie tędy droga biggrin.gif

Pozwól, że zacytuje klasyka...

"...wystarczy że odpowiesz sobie na zajebi^^^e, ale to zajebi^^^e ważne pytanie: Co lubię w życiu robić, a potem zacznij to robić"

biggrin.gif

aikmar
kukis..? lol.. Nie wiem skad pomysł, że wyglądam.. a co do reszty.. Jeśli cos jest niepospolite pochodzi od ćpónów? lol.. niezła teoria tongue.gif
mela
Myślę, że można to zakończyć już. Ciekawe znalezisko to fakt, i przedstawione w tak hmm... specyficzny sposób:
CYTAT
Jest a nie powinno być, tam gdzie jest jest samotnie, nie znajdzie kumpla a czeka już dość długo.
że jedna osoba zażartowała o jaraniu :-) Nie warto już ciągnąć tego, bo jak wiadomo - dowcip, powinien być krótki.
AQQry
Rodzynek na PiO smile.gif
jimmi
dzięki za znalezienie takiego tematu juz wyladował tam gdzie powinnien...

temat zamykam bo sie robi nieprzyjemny
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
Prague Stag Party - Social Responsibility