(piotrek @ 12.07.05 - 13:40) [snapback]65320[/snapback]
Jeśli strona którą dodajesz jest dla Ciebie ważna możesz założyć do niej subdomenę bądź kupić domenę i taką dodasz bez większych problemów
No to gdzie ta tytułowa otwartość Otwartego Katalogu Internetowego.
Przy założeniu, że każda strona jest ważna dla jej twórcy ( posiadacza, użytkownika ) takie stawianie sprawy jest ... nieco "ograniczające".
Kiedy w "pocie czoła" stworzyłem swoją pierwszą stronę ( treść, jest "ważna" dla mnie ), umieściłem ją na darmowym o-necie. Ponieważ strona przerosła zakładane 9 MB, wykupiłem sobie konto 50 MB, ale dalej jej adres składa się ze spacji, tj.
http://republika.pl/xxxxxxxxxxxxxx. Mało tego, nawet nie muszę mieć podstron, a / zawszę będzie.
Chyba jako znawca omawianych na tym Forum zagadnień, spotkałeś się z tego typu składnią. I mimo, iż nie łamie przyjętych zasad, dyskryminuje tych, co początkują, eksperymentują lub nie mają kasy.
Ponieważ chciałem skorzystać z "uslug" Waszego katalogu, to może zechcesz poświęcić chwię czasu, zapoznać się z moimi 2 stronami ( drugą mam na interii, ten sam problem ) i stwierdzisz, czy jestem godny i zgodny z zasadami.
Pozdrawiam
lemmy