Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie, co jeszcze zrobić, aby poprawić wyniki?
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
Watt
Witam,

Mam pytanie, co zrobić, aby stronę (forum) jeszcze podbić w wynikach.

Napisałem nawet skrypt, żeby ludzie wysyłali linki do mojej stronie (to sie hyba nazywa linkowanie?) - http://pgc-cs.eu/konkurs.php .
Jutro mam usunąć www z linków (stoje na ng...nx nie na apache, więc nie ma httaccesów), sitemapa wgrana. Co jeszcze moge zrobić?

Głownie mam problem, żeby wygrać na frazę pgc w google, ale jestem kilkumiesięzną domeną, więc chyba mogą być problemy. Słyszałem, że po updacie wiek domeny przestał mieć aż tak duże znaczenie?)

Link: www.pgc-cs.eu

Pozdrawiam.
Mosorczyk
Ogólnie trzymam się zasady, jeśli coś jest dobrze to lepiej mieć dobrze niż przedobrzyć sprawę i polecieć...
Watt
Wiem, wiem, ale większość rzeczy stamtąd starałem się skopiować a moją stronę, więc piszę tu po to, aby zapytać się czego zapomniałem.
Lesiu
CYTAT(Watt @ 2.05.09 - 20:56) *
Napisałem nawet skrypt, żeby ludzie wysyłali linki do mojej stronie (to sie hyba nazywa linkowanie?)

Zapomniałeś nauczyć się ortografii.
Watt
Wybacz, pisałem na starej klawiaturze, nie nacisnąłem klawisza na tyle. Hmm miło tak coś komuś wytknąć od razu lepiej się czuje nie ?: >

Może ktoś jeszcze ma pomysł co powinienem dodać ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.