Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Geolokalizacja Linków
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
richti007
Witam

Wiem, że tematy podobne były już poruszane ale chciałbym dowiedzieć, się czy ktoś robił jakieś testy. Pozycjonuje głównie strony w Niemczech i mam głównie linki ze stron niemieckich i austriackich.

Chciałem się Was zapytać czy linki ze stron w innym języku np. http://www.blinklist.com/ przekazują chociaż Trust Rank i czy dają jakąkolwiek moc pozycjonowanym stronkom. Czytałem nieraz, że "nie zaszkodzi" kilka takich linków wrzucić ale mi chodzi o to, czy to w czymś pomaga i czy ktoś może oprzeć opinię na własnych doświadczeniach.

Mam linki np na stronie www.folkd.com ale tam przynajmniej strona ma niemiecką wersję językową.
Lukas_79
PR przeniesie, takze moc

zwroc uwage, by jednak wiekszosc linkow prowadzila ze stron z polskim kontentem, jesli zalezy ci na wynikach w google.pl
richti007
Lukas - napisałem przecież, że zajmuje się stronami niemieckimi smile.gif . Chodzi mi o wyniki w google.de , .at . Algorytm działa jednak na pewno analogicznie do tego w google.pl..
Lukas_79
to pl dopisalem sila rozpedu wink.gif

ostatnio analizowalem strone bedaca TOP1 w google.pl

wiekszosc linkow miala z silnych zagranicznych serwisow - co nie przeszkadza jej miec PR 5 i TOP 1 na hardcorowa fraze w google PL

linki z pl tez miala, ale slabsze, znacznie slabsze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.