Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spadek nagły...
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
Leech
Witam,
Jeszcze dwa dni temu, strona limp-bizkit.pl była gdzieś na ok. 8 podstronie w stronach wyszukiwania pod hasło "limp bizkit" ;-) Dzisiaj jakoś nie mogę jej znaleść... niestety. Linkami się nie wymieniałem, katalogowałem tylko "delikatnie" stronę, no, ale coś widzę znikenła w wyszukiwaniach. Domena jest dość młoda w sumie, bo istnieje od stycznia chyba, ale google już wcześniej ją "zapamiętało", teraz postanowiłem troszkę podnieść pozycję w google, i regularnie strona powoli szła w górę, a tu nagle jej w ogole nie widac... Jakie mogą byc tego przyczyne? Widzę, że kopia strony jest w google... hmm smile.gif

Proszę o jakieś rady, dziękuje i Pozdrawiam!
witko2006
Koniec FSB?
Setia
Młoda domena, krótko pozycjonowana i fruwa sobie w wynikach linkuj dalej i patrz co się dzieje. Tak za miesiąc - dwa będziesz mieć jakieś wyniki.
Leech
CYTAT(Setia @ 21.04.09 - 11:16) *
Młoda domena, krótko pozycjonowana i frówa sobie w wynikach linkuj dalej i patrz co się dzieje. Tak za miesiąc - dwa będziesz mieć jakieś wyniki.

Dzięki za rade. Mam rozumieć, że nie jest to żaden "Ban"? ;-)
mario1973
CYTAT(Leech @ 21.04.09 - 12:27) *
Mam rozumieć, że nie jest to żaden "Ban"? ;-)

to nie ban. Musisz poczekać na wyniki.

M
Setia
Nie to normalne w google.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.