Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam programu w stylu Free Monitor for Google
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
norek
j.w. z tym że chciałbym aby do tego na słowa kluczowe tworzyły się jakieś wykresy, statystyki wielodniowe itd a nie tylko jak teraz ze po odpaleniu jest obecny wynik i - najlepszy. Chciałbym mieć przejrzysty podgląd do tendencji na dane słowa kluczowe. Szukam czegos darmowego lub ewentualnie za kase ale nie w postaci serwisu www bo i takie widzialem.
mkr
Sprawdzales Web CEO ?
norek
Nie, dzieki o to mi chodzilo !
gielo
Polecam skrypty xanna ale płatne niestety. Link. Myślę, spełni twoje oczekiwania ale poczytaj wpierw o nim trochę na stronie pod podanym linkiem.
norek
Dzieki panowie za linki. Nie ukrywam ten 1 program ma az za duzo funkcji przez co jest tez kosmicznie drogi. Moze jescze ktos zna tansze rozwiazanie. Dzieki i pozdrawiam
mental
A Web CEO nie jest przypadkiem na jakieś zasadzie darmowy?
nutado
CYTAT(mental @ 20.04.09 - 15:42) *

Jest ale możesz monitorowac tylko 5 fraz na domenę, po za tym część opcji nie działa;

Tak czy inaczej pod webceo trzeba miec dobry mocny sprzęt...
norek
CYTAT(nutado @ 20.04.09 - 18:18) *
CYTAT(mental @ 20.04.09 - 15:42) *

Jest ale możesz monitorowac tylko 5 fraz na domenę, po za tym część opcji nie działa;

Tak czy inaczej pod webceo trzeba miec dobry mocny sprzęt...

Tak tu ma kolega rację... Ja bym chciał kolo 10-15 fraz używać. Co szybkości sprzętu to niestety nie wiem. Reszta funkcji z tego programu w postaci optymalizacji seo, śledzenia konwersji itd mnie nie interesują.
xradar
W darmowej wersji WebCEO można śledzić dowolną ilość fraz dla danej domeny smile.gif Ograniczenie jest tylko pozorne.
Zapraszam do lektury: http://blog.rabinek.pl/2009/04/21/webceo-s...e-ponad-5-fraz/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.