Dzieki za odpowiedzi

CTR roznie ale na poziomie tego co byl miesiac temu co za tyle klikow w reklame mialem 36 dolarow, ale spadek o 15% od 6 miesiecy w tym miesiacu to juz parodia w momencie gdy wprowadzilem inne formy reklamowania sie niz tylko szukajka google!!!
lecz jak wiekszosc z was nauczylem sie jednego jak mi spadla strona na wazne slowa kluczowe to mialem masakre

i wole nie skupiac uwagi tylko na pozycjach w google bo oni za duzo juz maja info na temat prawie wiekszosci stron partnerow i manipuluja sobie jak chca milion takich jak ja i maja odliczajac 36-8$ = 28x1milion= 28milionow $
a tym bardziej jesli youtobe (specialnie tak napisalem ) nie przynosi takich dochodow jakie sobie zalozyli wrrrrrrrrrrr i co sprawdzisz ich? jak?
co do branzy to nie zmieniam bo nie jestem z tych setek stron w sieci ktore maja zamiar zarabiac wylacznie na reklamie google i lichych linkach na programach do pceta tym bardziej na polskim rynku

i jestem na etapie wprowadzania sklepu z oprogramowaniem
na rynku eng mam podobna strone tylko z braku czasu bardzo malo ja rozwijam i mam duzo wieksze zarobki (wieksze siano przy 60% ruchu z tego co w polsce parodia na maxa)
i moral jest jeden przeniesc sie na rynek eng, a w polsce to sie oplaca walic odrazu swoje boksy plus siano za odslony etc.
i miec daleko w dupie google tym bardziej jesli od 6 miesiecy tak sobie szanuja klienta u ktorego ruch wzrosl kliki wzrosly ,a siano tylko maleje hehe wiem ze im wiecej wchodzi z szukajek tym wieksze ctr etc. ale bez przesady nie mam slow typu darmowe programy wrrrrrrrrrr
poza tym mysle ze google ma jeszcze taka polityke ze im klient jest dluzej a jestem juz z 4 lata w adsens

to powoli obnizac mu stawki a nowym dac wieksze siano zeby promowali i dodwali wiecej swoich stronek co o tym sadzicie ???
jak dla mnie to jest to co zauwazylem... pozdro