Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Podlinki" w wynikach wyszukiwania.
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
lidamian
Witajcie,

Jestem początkujący. Chciałbym zapytać się Was co trzeba zrobić, aby w wynikach wyszukiwania Google pod linkiem do strony głównej były jeszcze takie mniejsze linki do podstron. Dla rozjaśnienia podam przykład takiego wyniku wyszukiwania: Olimpiada informatyczna.

Dziękuję
Xann
google je samo przyznaje
sanchez
CYTAT(lidamian @ 14.04.09 - 15:21) *
Witajcie,

Jestem początkujący. Chciałbym zapytać się Was co trzeba zrobić, aby w wynikach wyszukiwania Google pod linkiem do strony głównej były jeszcze takie mniejsze linki do podstron. Dla rozjaśnienia podam przykład takiego wyniku wyszukiwania: Olimpiada informatyczna.

Dziękuję

strona musi spelniac wiele waznych aspektow, poczytaj o nowej metodzie poza pr przyznawania wyroznien stronom oraz dlaczego inne strony sa wyzej niz te co maja wyzsze pr - w wynikach wyszukiwania smile.gif

jesli chodzi o mnie to ze masz tak jak na olimpiadzie nie znaczy ze jest super bo google wie wszystko o tobie i wiadomo co moze smile.gif ale to nie znaczy ze musi tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.