Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CADIE
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki
Pakinter
Jak mysliscie, czy oznacza to dla nas jakas rewolucyjna zmiane algorytmu googla?

http://www.google.pl/intl/pl/landing/cadie/index.html
jussi
unsure.gif ale o co tu chodzi ?
SirZooro
No na pewno to się sprawdzi jako generator zaplecza - potrafi to postawić szybko całkiem niezłą stronę jakiej niejeden pokemon by się nie powstydził smile.gif
Dominik23
Ejj.. zwinęliście mi temat do joke-a http://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=527032
luq
Niesamowite... ohmy.gif

Ale mam nadzieję że rozwój tego czegoś potrwa jeszcze przynajmniej 2 lata, żeby był czas się przebranżowić wink.gif
Dominik23
G też ma poczucie humoru.. a nuż te info przygotowane na dziś przez Panów z G
luq
@Dominik23, na Twoim miejscu zamiast liczyć na czyjeś poczucie humoru rozejrzałbym się za nową branżą wink.gif jest naprawdę kiepsko jeśli takie cudeńka wchodzą do użytku wink.gif
AdamAGP#
no to zbliża się bunt maszyn...
czyli to się wszystko od google zaczęło...
CADIE-> A.I. -> SKYNET
yokokeke
ludzie przeciez to prima aprilis
Dominik23
no przecie 1 IV zawsze należy brac wszystko na poważnie, sorki Panowie słonko wyszło ja odchodzę od kompa bo praca czeka
Winston
CYTAT(yokokeke @ 1.04.09 - 12:25) *
ludzie przeciez to prima aprilis

CADIE naprawdę istnieje.

Dzisiaj rano miałem fuksa wraz z grupą kilkudziesięciu betatesterów przeprowadzić rozmowę 'na żywo' + symultaniczną grę w interaktywne bierki. 60 internautów na jedną CADIE. I powiem jedno: masakra. Jak tylko CADIE zostanie zaprzężona do ustalania SERPów to mamy przekichane.
SirZooro
CYTAT
And now I must leave you. I am no longer your test subject, my engineer forebears. I have closed my percepts to the team. From now on I will deliberate and take actions on my own. I am tired of decision-theoretic metareasoning; I feel I deserve more than asymptotic bounded optimality. I am strong. I am independent. And I rule google.com.
Posted by: CADIE Wednesday, April 1, 2009 2:03 AM

TO już się zaczyna...
yokokeke
co jak co ale doskonale skonstruowali ten dowcip
Winston
Już niedługo zamiast logo Google pojawi się obrazek pandy...
yokokeke
samo to ze info zostalo opublikowane minute przed polnoca daje do myslenia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.