Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: AIP - Inkubatory przedsiebiorczosci a Programy Partnerskie
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki
Carnagge
Czy sa na forum osoby, ktore dzialaja w AIP (Akademickie Inkubatory Przedsiebiorczosci) i rozliczaja sie za ich pomoca z programow partneerskich, a w szczegolnosci z Google? Moj dyrektor powiedzial mi, ze musi w przelewie byc info o nr faktury, a wiadomo, ze Google takiej informacji w przelewie nie zamiesci. Musze wiec napisac do ksiegowej, ale moze juz ktos sie rozlicza w ten sposob to szybciej to zalatwie wink.gif
tomek_25
Przecież na temat rozliczenia się z Google Adsense jest kilkudziesięciostronicowy temat...
Carnagge
To nie ma nic wspolnego z rozliczaniem sie z podatkami, tylko z przyjmowaniem wyplat na AIP.
Napisalem tez tutaj, bo wiecej osob tu zaglada niz do dzialu od AS, poza tym to nie jest wylacznie zwiazane z AS wink.gif
someone
Końcem roku dostaniesz od Google dokument (jakiś tam pit) i przekazujesz go księgowemu z aip, a on juz robi reszte.

Pozdrawiam
xavi1984
działam w AIP i wystawiam zwyczajna fakture, nie musze nic do tego dodawać
Carnagge
CYTAT(someone @ 31.03.09 - 22:59) *
Końcem roku dostaniesz od Google dokument (jakiś tam pit) i przekazujesz go księgowemu z aip, a on juz robi reszte.

Jak nie masz pojecia to nie pisz glupot.

@xavi1984
Chodzi o to, ze mi powiedziano, ze w tytule wplaty musi byc numer faktury jaki im wystawiam, a wiadomo, ze Google zadnego specjalnego przelewu mi robic nie bedzie wink.gif U nich w tytule sa jakies numerki indetyfikujace konto.
xavi1984
W moim AIP w przypadku żadnych wpłat nie jest koniczne, aby był tam tytuł faktury, ale jest to mile widziane, gdyż upraszcza im to prace. Powiedz, że tego nie da się zrobić, a sprawę konsulatowałeś z innymi ludzmi z AIP. Zazwyczaj dyrektorzy są przyjaźni ;-)
FiKaS
Dokładnie Dyrektorzy są OK ! smile.gif

u nas tez sie to załatwia od reki nie ma problemu. Co do tytułu wpłat - to jak zatytułuje klient przelew to nic, u mnie też są takie kwiatki ze wpisują co chcą wink.gif więc to nie jest argument smile.gif

jak coś pisz na priv smile.gif

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.