Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Charakterystyczne i zachęcające logo serwisu
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki
Harvi
Witam,
przymierzam się do zlecenia komuś stworzenia loga + kilku bannerów reklamowych . Potrzebuję czegoś charakterystycznego, jak np na forum PiO, niby logo proste, ale stylowe i wpadające w oko.
Zastanawiam się ile za takie coś minimalnie trzeba by zapłacić? I jak się z tego rozliczyć? Co z tego, ze zlecę komuś pracę, ten ktoś wezmnie zaliczkę, a zaprezentuje mi projekt nieciekawy.

Jak myślicie, konkurs na logo + wykonanie dwóch bannerów (728 x 90 oraz 468 x 60), byłoby dobrym rozwiązaniem? Tylko tutaj też pojawia się inny problem. Ludzie mogą nie chcieć brać udziału w takim konkursie, bo będą bali się, że przegrają i ich praca pojdzie na marne..

Wg Was ile minimalnie i ew gdzie (prosiłbym o jakies oferty na PW) trzeba zapłacić za charakterystyczne logo serwisu? Jak mówię, to nie musi być mega wybajerzone w kosmos dzieło sztuki...

Jeśli to ma jakies znaczenie, loga poszukuję do serwisu:
http://enabled.pl

Kolorystyka będzie dowolna, bo pod kolor loga przygotuję za jakiś czas nowy layout, albo zmodyfikuję obecny.

pozdr
FiKaS
logo z 500netto a bannery po 150-200 netto w zaleznosci od wlasciwosci (statyczny / flash).

Pozdrawiam
cicik
Jeżeli chcesz dostać logo, które ma szansę być dobre to musisz celować w kwotę 1500 netto i wyżej.
Tigras
Jeśli chodzi o konkurs to jestem za rolleyes.gif
Harvi
Yhym,
w takim razie będę musiał trochę dozbierać :] na razie jestem w stanie przeznaczyć na logo max 200zł + jakies nagrody rzeczowe, które posiadam, typu myszka + klawa = 90zł

no ale wiem chociaż, ile takie coś mnie będzie kosztować.
piotrostr
Napisz na zlecenia.przez.net jakie ma być logo, ile możesz na to przeznaczyć i poproś o wstępny projekt w ofercie. Coś napewno wybierzesz.
FiKaS
Taaa i dzieciaki z ZPN wrzucą oferty po 50zł smile.gif)

ZPN miało sens z rok poltorej temu, wtedy pokemony jeszcze kont tam nie miały wink.gif
piotrostr
Tak czy inaczej, na pewno coś wybierze, różni ludzie się tam kręcą.
gostek_
Daj konkretne zlecenie w dziale ogloszen albo w innym serwisie, bo zaraz tu beda padaly kwoty"specjalistow" siegajace 50 tys za banerek i milion za logo.. netto
DreamStudio
Ja tam bym wolał wydać $ na reklame niż na logo. Jak będziesz miał 1k na logo to wtedy zleć to komuś kto zrobi naprawę coś WYPAS bo po co Ci logo za 200 PLN? prawdopodobnie będzie przeciętne i nie da tej mocy co chcesz.
gizmoo3
fleshowy banner u niezłego flashowca z 500-600 netto, logo 300-500 smile.gif robiłem ostatnio w tych cenach, nie mam na co narzekac, oczywiście jak ktoś lubi to K2, Hypermedia, Infinity Group zaprasza, wystarczy dołożyć z jedno zero smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.