Witam
Mam pewien problem. Mam stronę o grach Star Wars http://swgames.pl
Nic na niej nie zmieniałem, na frazach the force unleashed, gry star wars, the old republic była całkiem wysoko (pierwsza strona), ale od czwartku nagle statystyki wejść znacznie spadły. Nie wiedziałem dlaczego i wpisałem w google "gry star wars". Moja strona wypadała z pierwszej strony na odległą, chyba 7. Pod frazą swgames była na pierwszym miejscu, teraz jest na czwartej stronie. Nawet na tak specyficznym haśle jak "forces of corruption kosmiczne swgames" nie wyświetla się wynik jako pierwszy, tylko zazwyczaj są adresy stron gdzie jest link do mojej strony. Co może być przyczyną i co zrobić, aby strona powróciła wysoko w google ? Strona nie ma żadnych ukrytych linków itp. Czy przyczyną może być fakt, że strona jest w systemach wymiany linków ? Niezbyt intensywnie tam się promowałem, kilka linków miałem tylko na stronie. Jeśli to jest przyczyną, to jak to cofnąć ? To jest filtr, czy jakaś inna przyczyna ? Usunąć te systemy wymiany i napisać do google ? Jaką formę powinien przyjąć ten list ? Proszę o pomoc...
Mam jeszcze pytanie - znacie jakieś dobre spisy presell page i katalogów, żeby dodawać do nich ?
Pozdrawiam