Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyszukiwarka na webwweb
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Przedsięwzięcia Forumowiczów > Łeb w Łeb!
olgierto
witam

przeglądałem forum by nie zdublować pytania lecz i nie znalazłem - dlatego wrzucam je na forum i proszę o podpowiedź
Umieściłem wpis w webwweb.pl , wykorzystałem na to 90 punktów, wpis dodałem do 3 kategorii, dodałem też polecany mikrobutton.
Próbuje wyszukać wpisu dzięki wyszukiwarce na stronie głównej po słowie "Arsenał" które jest zawarte w tytule wpisu. I dostaje komunikat że :

"Niestety nie znaleziono działu, kategorii ani podkategorii która odpowiadałaby zapytaniu "Arsenał"."

I pytanie; czy wyszukiwarka nie działa jak powinna, czy to tylko kwestia czasu, czy może ona wyszukuje tylko w działach i poddziałach.....

z góry dziękuje za pomoc

Arsenał
Księgarnia Arsenał - Odwiedź moją stronę
Pey
CYTAT(olgierto @ 10.03.09 - 18:41) *
witam

przeglądałem forum by nie zdublować pytania lecz i nie znalazłem - dlatego wrzucam je na forum i proszę o podpowiedź
Umieściłem wpis w webwweb.pl , wykorzystałem na to 90 punktów, wpis dodałem do 3 kategorii, dodałem też polecany mikrobutton.
Próbuje wyszukać wpisu dzięki wyszukiwarce na stronie głównej po słowie "Arsenał" które jest zawarte w tytule wpisu. I dostaje komunikat że :

"Niestety nie znaleziono działu, kategorii ani podkategorii która odpowiadałaby zapytaniu "Arsenał"."

I pytanie; czy wyszukiwarka nie działa jak powinna, czy to tylko kwestia czasu, czy może ona wyszukuje tylko w działach i poddziałach.....

z góry dziękuje za pomoc

Arsenał
Księgarnia Arsenał - Odwiedź moją stronę

trzeba trochę poczekać
Slawek
W tym katalogu wewnętrzna wyszukiwarka wyszukuje wyłącznie w kategoriach i podkategoriach

Możesz zapomnieć że ktoś Cię znajdzie w tej wyszukiwarce po haśle Arsenał
Pey
Racja, sprawdziłem i faktycznie jest tak jak pisze Slawek - nie ma szukania po frazach znajdujących się w tytułach wpisów i opisach...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.