Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolejne miejsce na artykuły z linkami
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
abixx
Zapraszam do zamieszczania wpisów: www.foto-ranking.pl
Katalog niemoderowany ale bezwartościowe i powielane wpisy będą usuwane.
FiKaS
widzę szybka przerzutka z serwisu randkowego na precla, hm ciekawe rozwiązanie.
abixx
CYTAT(FiKaS @ 2.03.09 - 15:36) *
widzę szybka przerzutka z serwisu randkowego na precla, hm ciekawe rozwiązanie.

Serwis zamknęliśmy bo już nas ta tematyka nie interesuje a dobrze podlinkowanej domeny szkoda, więc powstał katalog.
dywyn
Zostawiając to niemoderowane musisz liczyć że każdego dnia będziesz miał inwazje śmieci z addera. Jak nie zależy ci na site pod swl i chcesz aby precel trzymał poziom to zastanów się jeszcze raz.
hynymyny
Nie wiem czy powinienem zwracać uwagę lecz w informacji przydała by się wzmianka ile znaków należy umieścić w art. widzę tylko że 3 linki i musi być ciekawy a czasami można napisać coś ciekawego w kilka zdań tobie się to nie spodoba, ktoś inny myślałby inaczej.

Zaciekawiło mnie jeszcze dlaczego nie ma tam kategorii.

abixx
CYTAT(dywyn @ 2.03.09 - 20:05) *
Zostawiając to niemoderowane musisz liczyć że każdego dnia będziesz miał inwazje śmieci z addera. Jak nie zależy ci na site pod swl i chcesz aby precel trzymał poziom to zastanów się jeszcze raz.

Wtedy włączę moderacje, póki co wiem, że moderacja wielu denerwuje z uwagi na fakt, że trzeba czekać i to w przypadku niektórych precli dość długo. W każdym razie śmietnika na pewno tam nie będzie.

CYTAT(hynymyny @ 2.03.09 - 23:06) *
Nie wiem czy powinienem zwracać uwagę lecz w informacji przydała by się wzmianka ile znaków należy umieścić w art. widzę tylko że 3 linki i musi być ciekawy a czasami można napisać coś ciekawego w kilka zdań tobie się to nie spodoba, ktoś inny myślałby inaczej.

Zaciekawiło mnie jeszcze dlaczego nie ma tam kategorii.

Zamiast kategorii są tagi. Natomiast limit znaków to ciekawa uwaga, muszę to przemyśleć.
hynymyny
A masz zamiar umieścić chmurę tagów?
abixx
CYTAT(hynymyny @ 3.03.09 - 16:32) *
A masz zamiar umieścić chmurę tagów?

Jak się uzbiera trochę wpisów to tak.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
Oferta hotelowa