To już chyba mój n-ty skrypt katalogu które piszę z braku zajęcia Katalog jest moderowany, bez erotyki itp jednak wymaga linku zwrotnego, który jest raz dziennie sprawdzany automatem Napisanie katalogu zajęło mi aż 3 godziny razem z designem w css Katalog stron www
#1 zakaz dodawania stron z darmowych hostów typu yoyo.pl etc...
Tomasz Kurzak
1.03.09 - 22:31
CYTAT(ExPloiT @ 1.03.09 - 23:28)
jednak wymaga linku zwrotnego, który jest raz dziennie sprawdzany automatem
No to ja już odpadam na wieki.
Żeby na niezaindeksowanym katalogu wymagać cokolwiek?
ExPloiT
1.03.09 - 22:32
Indeksacja to kwestia paru dni Na poprzednim katalogu nie było z tym problemu, link nie musi być na stronie głównej może być na jakiejś podstronie na którą wujek G dociera. Bo wstawić link na podstronie na którą niema linku z głównej to nie problem, jednak takie rzeczy też idzie sprawdzić
Tomasz Kurzak
1.03.09 - 22:36
A może być to link zwrotny, na podstronie innej strony niż dodawana? Bo mógłbym wpisać stronę do katalogu
ExPloiT
1.03.09 - 22:37
Już dla Ciebie zrobię wyjątek i niech Ci będzie
Rocky77
2.03.09 - 00:05
Jak dodać się do pod kategorii? Bo przy wyborze są tylko kategorie główne?
ExPloiT
2.03.09 - 00:20
Bo dodaje się tylko do kategorii Zrobiłem tak choćby ze względu na to że można bardziej pilnować porządek.
Mariusz
2.03.09 - 01:50
Z tym linkiem zwrotnym , to jakiś żart jest. Prawda ?
Pozdrawiam, Mariusz
ExPloiT
2.03.09 - 16:35
Czemu sądzisz że to żart?
Fyner
3.03.09 - 00:01
ja osobiście omijam katalogi gdzie jest wymagany link zwrotny.
przykładowo: dodać jedną stronę do 100 katalogów, 10% z nich wymaga linka zwrotnego (teraz to wymnożyć razy kolejne setki katalogów i ilość pozycjonowanych stron)
pytanie: czy ja prowadzę farmy linków? NIE!
i wydaje mi się, że właśnie nie jedna osoba właśnie tak myśli (ale nie wszyscy zapewne)
ExPloiT
3.03.09 - 00:04
Zgadza się, ale nikt nie napisał że musisz dodać stronę do mojego katalogu. Poza tym link można umieścić na osobnej podstronie, i np jak nie chcę się zrobić farmy to można wplątać go w tekst. Przynajmniej ja tak robię i nie narzekam , a jak robi się więcej linków to tworzę kolejną podstronę z linkami.
zoreander
5.03.09 - 17:09
ExPloiT, jakoś mam wrażenie że Qlweb wyprzedza o lata świetlne Twój katalog. Może warto poświęcić jednak więcej godzin? Albo w 15 minut postawić inny skrypt na resztę czasu wyskoczyć na piwko? :-)
tomekg
6.03.09 - 15:58
ja bym dał BL ale do katalog pr 5 i bl 100k - ale i tak wolałbym płatność sms przemyśl to Exploit