Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NeXT katalog
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
ExPloiT
To już chyba mój n-ty skrypt katalogu biggrin.gif które piszę z braku zajęcia biggrin.gif
Katalog jest moderowany, bez erotyki itp jednak wymaga linku zwrotnego, który jest raz dziennie sprawdzany automatem biggrin.gif Napisanie katalogu zajęło mi aż 3 godziny biggrin.gif razem z designem w css biggrin.gif
Katalog stron www

#1 zakaz dodawania stron z darmowych hostów typu yoyo.pl etc...
Tomasz Kurzak
CYTAT(ExPloiT @ 1.03.09 - 23:28) *
jednak wymaga linku zwrotnego, który jest raz dziennie sprawdzany automatem

No to ja już odpadam na wieki.

Żeby na niezaindeksowanym katalogu wymagać cokolwiek?
ExPloiT
Indeksacja to kwestia paru dni biggrin.gif
Na poprzednim katalogu nie było z tym problemu, link nie musi być na stronie głównej może być na jakiejś podstronie na którą wujek G dociera.
Bo wstawić link na podstronie na którą niema linku z głównej to nie problem, jednak takie rzeczy też idzie sprawdzić biggrin.gif
Tomasz Kurzak
A może być to link zwrotny, na podstronie innej strony niż dodawana? Bo mógłbym wpisać stronę do katalogu biggrin.gif
ExPloiT
Już dla Ciebie zrobię wyjątek i niech Ci będzie biggrin.gif
Rocky77
Jak dodać się do pod kategorii? Bo przy wyborze są tylko kategorie główne? wink.gif
ExPloiT
Bo dodaje się tylko do kategorii smile.gif Zrobiłem tak choćby ze względu na to że można bardziej pilnować porządek.
Mariusz
Z tym linkiem zwrotnym , to jakiś żart jest.
Prawda ?

Pozdrawiam,
Mariusz
ExPloiT
Czemu sądzisz że to żart?
Fyner
ja osobiście omijam katalogi gdzie jest wymagany link zwrotny.

przykładowo: dodać jedną stronę do 100 katalogów, 10% z nich wymaga linka zwrotnego (teraz to wymnożyć razy kolejne setki katalogów i ilość pozycjonowanych stron)

pytanie: czy ja prowadzę farmy linków? NIE!

wink.gif i wydaje mi się, że właśnie nie jedna osoba właśnie tak myśli (ale nie wszyscy zapewne)
ExPloiT
Zgadza się, ale nikt nie napisał że musisz dodać stronę do mojego katalogu. Poza tym link można umieścić na osobnej podstronie, i np jak nie chcę się zrobić farmy to można wplątać go w tekst. Przynajmniej ja tak robię i nie narzekam biggrin.gif, a jak robi się więcej linków to tworzę kolejną podstronę z linkami.
zoreander
ExPloiT, jakoś mam wrażenie że Qlweb wyprzedza o lata świetlne Twój katalog. Może warto poświęcić jednak więcej godzin? Albo w 15 minut postawić inny skrypt na resztę czasu wyskoczyć na piwko? :-)
tomekg
ja bym dał BL ale do katalog pr 5 i bl 100k - ale i tak wolałbym płatność sms smile.gif przemyśl to Exploit wink.gif
ExPloiT
Do tego to można wprowadził płatność sms http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=67345
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.