Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nieruchomości, mieszkania, budowlanka
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
Lukas_79
Taki bardziej tematyczny - wsio co sie wiaze z budownictwem, mieszkaniami, wystrojem wnetrz itd ...

Bez smieci, zaplecz wszelkiej masci, MFA wink.gif

Jak macie pomysły na kategorie to poprosze o pomoc

Katalog, oczywiscie bedzie solidnie podlinkowany i moderowany

e-mieszkanko.com

domena zarejestrowana pare minut temu, wiec w indeksie bedzie pewnie jutro

oczywiscie na freeglobes wink.gif

zgred
dodałem pierwszą strone do tego rodzaju katów z unikalnym opisem - powodzonka.

edit: wielka szkoda że gubi polską czcionkę przy wpisie sad.gif link wygląda jak ser szwajcarski wykrzyknik.gif

zrób coś z tym
Lukas_79
dzieki - sam skrypt jest fajny - nie ma w nim JESZCZE spamu

juz 4 katalog na tym skrypcie - chyba sie przyzwyczailem wink.gif - pozostale ladnie sie indeksuja, wiec mam nadzieje, ze i ten zaskoczy wink.gif
k3rn3l
Ładny layout.

Polecam przy okazji katalog www.twoja-firma.24strony.com
Lukas_79
skorek to maja na peczki, naprawde, jest w czym wybierac - do przerobki zostal mi jeden pliczek, zeby nie wyskakiwal modul platnosci przy wstawianiu strony do okienka reklamowego

Yakoby
CYTAT(Lukas_79 @ 24.02.09 - 19:19) *
Taki bardziej tematyczny - wsio co sie wiaze z budownictwem, mieszkaniami, wystrojem wnetrz itd ...

Podoba mi się layout smile.gif

Proponuję kategorię: Okna i drzwi PCV / Okna i drzwi

Bardzo przejrzysty i łatwy w obsłudze good.gif
Lukas_79
nie chce tez tworzyc zbyt duzej ilosci tych kategorii, sam wiem, jak czasami dodaje do katalogow i gine w gaszczu a tak kazda moge solidnie podlinkowac

-----------------------------------

ponizej cala lista moich zabawek wink.gif i jak cos to w tym temacie o wszystkich - by nie ciagnac 10 watkow

www.katalog.lagata.pl - najstarszy PR 3

reszta swiezynki wink.gif

wwwfirmowe.com - tylko strony firmowe

zareklamujsie.com

e-mieszkanko.com - budowlanka, mieszkania, wystroj wnetrz

kazdy moderowany i dobrze podlinkowany

Tomek_XX
osobiscie szukam moderowanych ( ale raz dziennie lub moze raz na dwa dni nie raz na rok ) blogów
i przede wszytskim takich które sa linkowane oraz zamkniete dla jakiejś tam grupy osób.

Ze swojej strony moge zapewnić unikalne arty ponad 1000 znaków w tekscie na jeden link ( wiecej niz jeden nie daje w arcie )

ta budowlanka to dobra sprawa
powdzenia
Lukas_79
Kolejne zabawki smile.gif

finanse i wszystko co z tym zwiazane - e-pieniazek.com

edukacja, szkolenia - wiedza24.com

Turystyka, hotele, bilety - e-urlopowicz.pl

Kazdy moderowany, silnie podlinkowany - edukacja bedzie miala zmieniony styl - moderacja conajmniej raz dziennie

jak macie pomysly na kategorie to piszcie wink.gif - tylko nie bedzie ich nigdy zbyt wiele, gdyz kazda jest podlinkowana
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.