Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [mini] Zielony, Niebieski i Szary Katalog stron
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
KNS
Chciałbym zaprosić wszystkich do dodawania stron do Szarego, Zielonego i Niebieskiego katalogu stron WWW. Katalogi nie są moderowane, ale cały czas myślę, czy by nie poświęcić godzinny dziennie na to... Na pewno będę się zajmował usuwaniem idiotycznych wpisów, głupich podkategorii...

Pozdrawiam i zapraszam!
mmr88
CYTAT
Na pewno będę się zajmował usuwaniem idiotycznych wpisów, głupich podkategorii...

Kogo chcesz oszukać tongue.gif
KNS
Od 10 minut za sprawą jednego forumowicza, któremu bardzo dziękuje katalogi są moderowane!
Zapraszam.
spookypld
my również mu dziękujemu wink.gif

teraz wszystkie wywalają błąd
KOD
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/parkour/domains/strony.xvo.pl/public_html/otwarty_disp/pr.php on line 143

Żeby Otwarty miał takie ciężki skrypt? coś jest chyba nie teges
Rocky77
Zmień oprócz topu kolory w CSS rolleyes.gif
KNS
CYTAT
teraz wszystkie wywalają błąd

czasami tak się dzieje, zawsze F5 pomaga, nie wiem czym to może być spowodowane...

CYTAT
Zmień oprócz topu kolory w CSS

zmieniłem trochę kategorie, top i jutro, albo jeszcze dziś pokombinuje z tym .css smile.gif
Tygryz
Kolorystyka niebieskiego jest wręcz urzekająca biggrin.gif.
KNS
Wcale nie jest tak łatwo dobry kolor dobrać biggrin.gif zresztą to jest tego przykładem ok.gif
jubi
print screen -> otwierasz w gimpie -> wybierasz picker barw -> sprawdzasz notację html koloru w topie (któryś z odcieni niebieskiego gradientu i ten pomarańczowy np.) -> edytujesz css -> uzyskujesz nieoczojebne połączenie barw w katalogu
Trotyl
http://colorschemedesigner.com/ wink.gif
kolryb29
Albo instalujesz dodatek do mozilli o nazwie ColorZilla
mmr88
CYTAT
Wcale nie jest tak łatwo dobry kolor dobrać biggrin.gif zresztą to jest tego przykładem ok.gif

Czy ja wiem ? czerwony , morski , wiosenny , czarny itd... :-)
KNS
Ale spam happy.gif

Podasz mi kod koloru, tego BG pod kategorie? biggrin.gif
jubi
Np. kolor tekstu w podkategoriach: #ffffff, kolor nazw kategorii i linków 'więcej' etc. #ffd800, kolor tła boksów i podkategorii #006acb

Wiesz, zrobiłem dokładnie tak jak napisałem wcześniej, więc następnym razem możesz to zrobić sam...
mmr88
Ja nie tak samo, albo bardzo podobnie robiłem na katalogach które podałem nieco wyżej :-)
Przerobienie katalogu to chwila.
spookypld
wygogluj sobie web 2.0 colors powinno pomóc
gordonek
CYTAT(KNS @ 16.02.09 - 12:08) *
Chciałbym zaprosić wszystkich do dodawania stron do Szarego, Zielonego i Niebieskiego katalogu stron WWW. Katalogi nie są moderowane, ale cały czas myślę, czy by nie poświęcić godzinny dziennie na to... Na pewno będę się zajmował usuwaniem idiotycznych wpisów, głupich podkategorii...

Pozdrawiam i zapraszam!

Witam
Mam takie pytanie:
czy jest jakiś sens dodawania strony do 3 katalogów które znajdują się na tym samym serwerze?

Pozdrawiam
Gordonek
Lesiu
Jest.
pzcjnr
Ja się wstrzymam z dodawaniem wpisów do tych katalogów. W chwili obecne żaden nie jest nawet zaindeksowany przez G ;]
KNS
Czekam właśnie od 3 dni na indeksacje. Dodałem do 15 ręcznie większych, do syfu doda adder... Potem SWL.
kolryb29
Dodawaj dalej do porządnych katalogów, na pewno na tym nie stracisz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.