Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ELGOOGNAHT RETTEBNSM
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Różne > Konkursy > Konkurs 2005
Laki
Jak mozna to wytlumaczyc ELGOOGNAHT RETTEBNSM czy to jakies obawy Polskiego SEO?? Taki tekst otrzymuje sie po skopiowaniu napisu MSNBETTER THANGOOGLE z glownej strony konkursu. W zrodle strony taka fraza nie wystepuje.
Hellz
Może nie chcieli brać udziału w konkursie, a tym samym unikają keywordów w treści ?
Laki
No tak dopiero teraz rozjasnilo mi sie ... juz tyle postow przeczytalem ze maci mi sie w glowie. W regulaminie jest napisane ze Oni ani ich Rodziny udzialu brac nie moga ...
mb
szkoda troche ze nie biora udzialu byla by wieksza konkurencja a tak to oni chca podpratrywac nasze super techniki spamu 8) spryciaze
spam.gif
Hellz
Ja tam na koniec zastosuję moją super - tajną metodę, zadzwonię do Google i poprosze o pierwszą pozycję :> OOps ... wygadałem się ;|
szook
mysle że chodziło także o to, aby Google nie zaindesował takie frazy jak występuje w konkursie przed startem konkursu.

Zasada była jasna - fraza nie wystepuje w wynikach google przed ogłoszeniem regulaminu.
piotrek
QUOTE(szookpl)
przed startem konkursu.

nie tylko przed startem konkursu ale i do końca jego trwania strony konkursowe nie będą pozycjonowanie na konkursową frazę

bannery konkursowe http://konkurs2005.seopl.org/regulamin.html także nie zawierają altu z fraza konkursową

generalnie chodzi o to aby strona konkursowa Wam nie przeszkadzała w działanniach, żeby nie podbijała poprzeczki
Dżyszla
a ciekawe, jak szybko to forum się wypozycjonuje od tego pisania tongue.gif
Mar
I zmyłka dla leniwych :oops: , mi sie niechcialo przepisywać frazy i sobie ją skopiowalem i co powstało... i pociagłem nawet to trochę dalej, strona jest na drugim miejscu w google, ale dla frazy ELGOOGNAHT RETTEBNSM
#-o . Ale mniejsza o to, niejestem pozycjonerem, konkurs traktyuję jako dobrą zabawę... i robie jaką tam konkurencję.. laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.