Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moj pierwszy katalog Stron
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
niktorek
Niedawno zrobilem moj pierwszy katalog stron oparty na drupalu.Aby dodac wpis konieczne jest zalozenie konta.Mozliwosc dodawania do kilku kategori i edycji wlasnych wpisow.Odwiedzajacy maja mozliwosc oceniania stron znajdujacych sie w katalogu. Zapraszam do dodawania wpisow i zglaszania ewentualnych problemow.Katalog jest niemoderowany tak wiec wpisy pojawiaja sie od razu ale strony lamiace regulamin beda usuwane.
Darmowy Katalog Stron

Zeby byla wyswietlana miniaturka zdjecia musicie ja sami wgrac z komputera.Wielkosc jest dobierana automatycznie.wazne zeby waga nie byla wieksza niz 400kb.
Ilosc slow w opisie zostala ustawiona na min. 25.
hosti
wpis dodany rolleyes.gif

jedna drobna uwaga:
część tekstów pozostała w języku niemieckim (np opis przy dodawaniu linka)

pozdrawiam
pandha
od dawna zabieram sie na zrobienie katalogu w drupalu i jakos nie moge wink.gif
niktorek
CYTAT(hosti @ 24.01.09 - 23:40) *
wpis dodany rolleyes.gif

jedna drobna uwaga:
część tekstów pozostała w języku niemieckim (np opis przy dodawaniu linka)

pozdrawiam

Dzieki juz poprawilem.
mmr88
CYTAT

A to drupal ogólnie ?
pandha
CYTAT(mmr88 @ 26.01.09 - 10:07) *
CYTAT

A to drupal ogólnie ?

nie rozumiem pytania. zaprezentowany katalog byl postawiony na drupalu jesli ci o to chodzi.
mmr88
CYTAT
nie rozumiem pytania. zaprezentowany katalog byl postawiony na drupalu jesli ci o to chodzi.

Tak, o to.
niktorek
CYTAT(mmr88 @ 26.01.09 - 11:07) *
CYTAT

A to drupal ogólnie ?

Najprawdziwszy Drupal z paroma dodatkowymi modulami. wink.gif
niktorek
Zmiany w katalogu:
wpis minimum 100 slow, mozliwosc dodania 2 linkow w tresci.
Zmiany nie dotycza wczesniej dodanych wpisow ale przy edycji starych wpisow oczywiscie obowiazuja.Zreszta sami wiecie im bardziej unikalny wpis tym wiecej wart bedzie w przyszlosci.Wasze strony sa dodatkowo losowo wyswietlane na stronie glownej.Zapraszam do dowania wpisow.
niktorek
Kolejne zmiany w katalogu:
Od dzis katalog jest moderowany kazdy wpis przed opublikowaniem bedzie przegladany.
Zeby dodac wpis nie trzeba sie juz rejestrowac, ale zarejestrowani uzytkownicy maja mozliwosc edycji wlasnych wpisow.Wpis w katalogu minimum 100 slow maxymalnie 2 linki w tresci.
Dodatkowo zostal uruchomiony blog w ktorym mozecie pisac artykuly tematychne powiazane z wasza strona. Wpis minimum 200 slow i maxymalnie 2 linki w tresci. Blog jest dostepny tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow i jest rowniez moderowany.
Taki mix troche innego katalogu z preclem wink.gif
Zapraszam do dodawania wpisow.
Rocky77
Kiedyś się dodałem bezproblemowo, ale od jakiegoś czasu chcę 1 stronkę dodać to mam taki błąd:

"Treść segmentu typu Katalog Stron jest zbyt krótka. Minimalna liczba słów to 100."

Co źle robię? tongue.gif
niktorek
CYTAT(Rocky77 @ 26.02.09 - 10:05) *
Kiedyś się dodałem bezproblemowo, ale od jakiegoś czasu chcę 1 stronkę dodać to mam taki błąd:

"Treść segmentu typu Katalog Stron jest zbyt krótka. Minimalna liczba słów to 100."

Co źle robię? tongue.gif

Przeciez pisze wink.gif tresc jest zbyt krokta. Kiedys bylo wymaganych 25 slow tylko, teraz wymaganych jest minimum 100, musisz dopisac jeszcze pare zdan wtedy przejdzie.
Rocky77
Ojaaaa no tak laugh.gif

Odruchowo na to patrzyłem, ale myślę sobie mam powyżej 100 znaków, a tu jest słów ..... biggrin.gif
Yeden
100 słów to czasem więcej niż wpisy do precli. rolleyes.gif
niktorek
To sie wydaje tylko tak duzo ale jak ktos ma wartosciowa strone to sie wysili zeby ja dobrze sprzedac.Przynajmniej beda sensowne wpisy.na blogu jest wymagane min. 200 slow.Gornej granicy praktycznie nie ma.Wejsc do katalogu na wasze wpisy jest troche a to czy przechodza pozniej na wasze strony zalezy od waszych wpisow.Prawda jest taka ze nawet g.... ladnie zapakowane mozna sprzedac. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.