Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: radomIT.pl - radomskie barcampy
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki > Spotkania SEO
CrashXT
Chciałem wszystkich serdecznie zaprosić na radomskie spotkania barcamp pod nazwą radomIT.pl.

Najbliższe spotkanie odbędzie się 26 lutego (czwartek) o godzinie 17 w Radomiu w Łaźni ul. Żeromskiego 56 (1 piętro)

Prelegentami będą:

Tomasz Sobiesiak
Szymon Przybyszewski
Piotr Cichosz

Tytuły prezentacji jeszcze nie są znane, ale ogólnie nasi goście będą opowiadać o zarabianiu smile.gif proste, prawda? biggrin.gif

Spotkanie będzie prawdopodobnie można oglądać on-line przez internet, jednak serdecznie zapraszamy do przybycia. Będzie sporo ciekawych osób. Jest to wspaniała okazja do zdobycia nowych kontaktów oraz poszerzenia wiedzy.

Jeżeli ktoś by chciał wystawić w roli prelegenta to dobra wiadomość, lista nie jest jeszcze zamknięta. Barcamp będzie poprzedzony kampanią reklamową: plakaty na przystankach, autobusach i w uczelniach oraz smsowy mailing smile.gif do mieszkańców Radomia.

Już telewizja lokalna okazuje zainteresowanie http://pl.youtube.com/watch?v=_Qc4zViGKGE
Przepraszam, za treść tego nagrania. Nie zostałem uprzedzony, że na spotkaniu będzie ekipa telewizyjna. Wyobraźcie sobie na dworze mróz, zmarznięty, zmęczony i zestresowany (robię prawo jazdy tongue.gif), a tu proszą by powiedzieć coś sensownego smile.gif nie udało się, ale przynajmniej mogłem brwiami poruszać smile.gif

Dodam jeszcze, że spotkania będą się odbywać w sezonie co 4-5 tygodni, kolejne w kwietniu. Na nim będziemy gościć Krzysztofa Lisa.

Nad stroną pracujemy, myślę że za tydzień będzie gotowa nowa wersja.

radomIT.pl jest objęty patronatem prezydenta Andrzeja Kosztowniaka i miasta Radomia

P.s. zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu spotkania.
nrm
good.gif kicha ale nie martw się biggrin.gif jak udzielałem wywiadu dla radia to miałem prawie 39 st. gorączki i tak się zakręciłem, że zapomniałem co chciałem powiedzieć tongue.gif to dopiero była masakra wink.gif i jeszcze ją puszczali parę razy dziennie, a na koniec nazwali "spodek dwadzieścia" tongue.gif

tak więc nie ważne jak, ważne że w ogóle wink.gif
powodzenia
shpyo
trema trema wink.gif, ale daje radę ;D
CrashXT
Bym zapomiał. "Darmowe pączki" naturalnie też będą na barcampie smile.gif herbatka gratis ...smile.gif
Kaviorek
Nie było tak źle, kto wie o co chodzi to się domyśli, kto nie wie to nie zauważy wink.gif
Rozumiem, że tradycyjnie po prezentacjach będzie jakieś party z prawdziwego zdarzenia? smile.gif
MMP
normanos, no bo ja jestem od dawania wywiadow biggrin.gif
nrm
no to gdzie byłeś? wink.gif
MMP
Tam gdzie Ty będziesz w lutym wink.gif
nrm
no to co się rzucasz? ;P wywiadów było pod dostatkiem dla każdego wink.gif

ps. w sumie cała ekipa spodek 2.0 będzie na kanarach w lutym. to może tam zrobimy barcampa? biggrin.gif
MMP
Pytanie kto będzie dawał wywiady biggrin.gif

Ja jestem za, będzie nawet więcej osób niż na niektórych SEO spotkaniach wink.gif
CrashXT
@Kaviorek będziemy mieli całe piętro dla siebie do której zarezerwuje. Dodatkowo piętro niżej jest klub, więc można się wyłamać i uciec smile.gif i oczywiście pozostają inne miejsca.

Może nie planujemy imprezy alkoholowej tuż po radomIT, ale później, jak dzieci pójdą spać to jak najbardziej smile.gif
pudzianox
Wyszło bardzo profesjonalnie, widać, że CrashXT ma wprawę bo dość swobodnie mówił, tym bardziej, że w ogóle nie był do tego przygotowany.
CrashXT
Mamy oficjalny termin. Nie uległ zmianie więc pozostajemy przy 26 lutym.

Zapraszamy wszystkich, będzie na pewno bardzo miła atmosfera i wiele ciekawych osób.

Spotkanie na GL http://www.goldenline.pl/spotkanie/radomit-radomski-barcamp
CrashXT
I mamy już Agendę http://www.radomit.pl/agenda/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
Russia Calling Cards - Stringi i Figi