Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie dostaje maila z aktywacją
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Przedsięwzięcia Forumowiczów > Łeb w Łeb!
Diwi
Witam
Chciałem się zarejestrować w otwartym katalogu internetowym. Rejestracja przebiegła pomyślnie lecz nie otrzymałem maila z linkiem do aktywacji konta :/. Jak coś mój login Diwi13, Piotrze jeżeli możesz aktywuj to konto smile.gif

Pozdrawiam

Edit: Przepraszam temat nieaktualny, mail doszedł pomyślnie smile.gif Temat można USUNĄĆ
piotrek
QUOTE(Diwi)
Temat można USUNĄĆ

Nie, nie ma co usuwać wink.gif ktoś kto będzie poszukiwał takiej informacji trafi tu i dowie się że maile przychodzą ale w zależności od obciążenia łączy i posiadanej skrzynki przychodzą raz wcześniej raz później.

Warto więc odczekać bez nerwów wink.gif

Jest jeszcze jeden myk o którym warto wspomnieć, nieaktywowane konta są usuwane po 3 dniach, dopiero wówczas na tym samym adresie e-mail można przeprowadzić rejestrację ponownie.

Osobom, które rzadko zaglądają do katalogu przypominam że funkcjonuje nowy panel administracyjny. Szczególnie zalecane jest aby Użytkownicy, których wpisy się nie wyświetlają w zasobach katalogu zaglądnęły tam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
In vitro