Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt sprawdzajcy pozycję strony do słowa kluczowego
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
uks
Przeszukałem forum. Przeszukałem wyniki w Google, ale nie znalazłem.
Szukam skryptu lub programu, który będzie sprawdzał pozycję strony w odniesieniu do słowa kluczowego.
Część z serwisów SWL ma takie funkcje, ale zauważyłem, że ich wyniki albo są rzadko sprawdzane, albo korzystają z zupełnie innych DataCenter.
Chciałbym, żeby ten skrypt (program) potrafił zapisywać te dane do jakiegoś pliku i raz na jakiś czas mógł wysyłać mi maila z takim zestawieniem.
Czy ktoś radził sobie z tym problemem? A może rozwiązywać to w jakiś inny sposób?
Beckson
Skorzystaj np. z Free Monitor for Google.
uks
CYTAT(Beckson @ 3.07.08 - 16:52) *
Skorzystaj np. z Free Monitor for Google.

Kierunek dobry. Brakuje mi w nim raportowania. Nie widze mozliwosci wyslania raportu mailem. Nie widze tez mozliwosci uruchamiania automatycznie.
Ja potrzebuje cos co pokaze mi po miesiacu na jakiej pozycji dana strona została znaleziona kazdego dnia (conajmniej raz dziennie). W tym programie musialbym codziennie uruchomic program i zrobic sobie eksport wynikow do pliku, a potem laczyc je w jeden plik.
Czy ktos widzial (uzywal) czegos, co spelniloby moje oczekiwania?
mela
web-tools.pl
uks
CYTAT(mela @ 3.07.08 - 20:49) *

Tak. Juz prawie to o co mi chodzilo.
Martwi mnie tylko ograniczona ilosc punktow. 1000 miesiecznie, co przy bardzo oszczednym monitorowaniu ma starczac na 50 slow kluczowych w sumie. Dla wszystkich monitorowanych stron. Chociaz z drugiej strony mozna zalozyc wiele kont...
Oczywiscie mozna dokupic, ale chodzi o takie rozwiazanie, za ktore nie trzeba placic.
Ale i tak wyglada na duzo lepsze rozwiazanie niz "www.twojapozycja.pl".
No i jeszcze. Nie wysyla maili. Ale moze sie czepiam... smile.gif
Maximus Marius
Jest jeszcze web ceo, ale skoro nie chcesz płacić to raczej nie jest rozwiązanie dla Ciebie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.