Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czym pozycjonować wiele podstron ?
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
yaro120
Tak jak w temacie, wiele czyli kilka tysiecy podstron czyli musi to byc zautomatyzowane. (mam kilka tysiecy podstron do wyciągnięcia z supplementala)

Wiem że jest Scuttler czy coś jeszcze ? (swoją drogą za bardzo nie wiem na jakim hostingu go postawić)

Czy jakiś SWL oferuje linkowanie do roznych podstron (najlepiej zeby wyszukiwał linki automatycznie jak scuttler i jako anchor brał np. title) ?

Znacie coś jeszcze ?
TTSEO
np. seo.net.pl e-weblink.com?
albo linkorn.pl? - konto pro

Ale nie mają automaty - automaty (albo raczej lista podstron+frazy) już musisz sam generować smile.gif
mkr
Scuttler działa na dużej części polskich hostingów. Od Kei.pl, Home.pl, nazwa.pl po tanie hekko.pl webd.pl ehost.pl
Zawsze można otrzymać 7 dniową wersję do przetestowania hostingu wystatczy przez finalizacją zamówienia przesłać ID proformy na PW/@, a bez żadnych zobowiązań zostanie przesłana wersja do testów danego serwera.

Skrypt dziennie pobiera do 20 podstron z domeny ustawiając dla każdej podstrony unikalny tytuł, opis i keywords na podstawie meta tagów.

Odnośnie innych rozwiązań:
E-weblink.com pozwala na przydzielenie do 399 linków w ramach konta premium.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.