Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ban w Google na WordPress
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
alumilut
Witam.

Ostatnio zauważyłem dziwna zbieżność z otrzymaniem bana od Google.
W momencie jak tylko pojawiają się tego typu komentarze to po jakimś czasie jak nic nie zrobię ze stronka dostaje bana ( dotyczy WP).
Czy wy tez cos takiego zauważyliście?
Jest jeszcze jeden ale pamietam go wzrokowo nie mam zapisanego,jak cos to dam znac.

CYTAT
Author : Bill781808132','735657667billy@msn.com','','51.116.130.7','2008-06-06 00:53:01','2008-06-06 00:53:01','','0','lynx','comment','0','0'),('0', '', '', '', '', '2008-06-07 00:53:01', '2008-06-07 00:53:01', '', 'spam', '', 'comment', '0','0' ) /* (IP: 124.217.227.127 , svservers.com)
E-mail :
URL : http://None
Whois : http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryi...124.217.227.127
Comment:
<strong>None...</strong>

None...

Pozdrawiam.
radek
Nie zdążyłem - dostałem to samo ale akurat siedziałem przy kompie i od razu usunąłem jako śmieć. Z drugiej strony komentarze miałem moderowane i i tak by się nie wyświetliło. Było to jakiś czas temu (tydzień, dwa?). Strona czuje się dobrze.
alumilut
Witam.

Ja tam odrazu zmieniam templatke i oczywiscie STOP autoblog.
Co do kom. tez je kontroluje.
sttorm
dzis moje autoblogi tez poszly do kosza
jeszcze nie wiem ile choc ja mam wstrzymane komentarze
Lexy
Ten komentarz zaczyna się pojawiać na moich stronach, ale są to strony, które nie mogą zostać zbanowane.
Iguana
Oj wzięli się w wielkim G, oj wzięli sypią się bany i to na różne skrypty na autorskie też.
Co niektórzy zacierają ręce bo coś czuję że ceny punktów pójdą w górę jak tak dalej pójdzie.

Paweł K skończył szkolenie BHP u usiadł do roboty biggrin.gif
sttorm
ja dzis stracilem duzo - bardzo duzo

na roznych serwerach, rozne strony zarowno pozostale webcitesy, jak i autoblogi, i sklepy

źle sie dzieje - chyba sie ktos na mnie uparł, gdyz takiego pogromu to ja jeszcze nie miałem
Lexy
Ale Wy mówicie cały czas o banach czy np. dużych spadkach pozycji?
sttorm
byla strona z site nie ma strony z site sad.gif
Iguana
Bany, spadki to by była lightówa
szook
Normalne działania G, nic nowego smile.gif.

Paweł K - kto to smile.gif?
zakręcony
Kobis wink.gif
szook
CYTAT(zakręcony @ 26.06.08 - 10:31) *
Kobis wink.gif

a to wink.gif ten, nie wiedziałem że w kamieniłomach wymagają BHP.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.