Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Katalog stron oseo
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
Tomasz Kurzak
Katalog stron internetowych http://www.okatalog.oseo.pl/ smile.gif

Zapraszam do dodawania wpisów.

Katalog posiada 526 podkategorii więc z pewnością każdy znajdzie kategorie dla siebie.

Katalog jest moderowany i przyjmujemy tylko i wyłącznie dobre strony.
Moderacja surowa. Tylko staranne wpisy bez zbitek słów kluczowych smile.gif

O katalog będe dbał gdyż stoi na domenie mojego bloga. Więc chcę by był czysty od spamu i zawierał informacje nie tylko dla botów a przede wszystkim był czytelny dla człowieka smile.gif

Dlatego więc opłaca się dodawać.

Pozdrawiam.

PS katalog jest super świezy smile.gif Został skończony kilka minut temu.
Brave
Pomimo wczesnej pory katalog chodzi bardzo wolno.
Czekam na zaakceptowanie podkategorii wink.gif

Jest zdecydowanie lepszy od niebieskiego wink.gif
Tomasz Kurzak
Nom, ovh muli strasznie na tanich serwerach smile.gif

Już w indeksie, weszło naraz 200stron, ciekawe jak szybko wylecą i je przeindeksuje, bo dopiero teraz naprawiłem przepisywanie urli smile.gif

ps markes01, jak dodajesz wpis postaraj sie zeby jakos wygladal. Opis na 3 slowa? Dziękuje postoje smile.gif Nie postarasz sie nie dodam.
tomekg
heh, dodalem pare stron, jednak tych o oknach i drzwiach to nie wiedziałem gdzie wsadzić smile.gif
Tomasz Kurzak
Podkategorii jest przecież 552, więc zawsze coś się znajdzie, nawet dla okien i drzwi.
Zawsze możesz dać w bardziej ogólną kategorie.

Do tej opry odrzuciłem 80% wpisów. Niestaranne wpisy i te niespełniające regulaminu wyrzucone, dlatego tylko 135 dobrych stron zostało do tej pory dodanych.

Tymczasem zapraszam do dodawania wartościowych stron. Katalog już ładnie zaindeksowany, obecnie 980 stron w indeksie.
Tomasz Kurzak
Ufff, zmoderowane 6k wpisów. Przez 3 miesiące nie wchodziłem tam smile.gif

Piszę ponieważ z tego pośpiechu odrzuciłem przypadkowo sporo wartościowych stron. Większość złych wpisów blokowałem, więc jeśli kogoś przyblokowałem a chce dodać normalny wpis to proszę tu napisać, odblokuję.

W każdym razie zapraszam do dodawania wpisów.

ps, katalog ma pr1.
szuwi
Klikam "zasugeruj stronę", cos się przeładowuje, ale nic więcej sie nie dzieje, nie widać, zby strona została zaakceptowana wisi stary ekran z polami formularza...
M_K_S
ja dodałem normalnie
Tomasz Kurzak
CYTAT(szuwi @ 22.02.09 - 14:07) *
Klikam "zasugeruj stronę", cos się przeładowuje, ale nic więcej sie nie dzieje, nie widać, zby strona została zaakceptowana wisi stary ekran z polami formularza...

Opis minimum 150 znaków!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.