Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przemycone z Tybetu
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki
loss
Cytuję znajomego znajomych...

"Moi drodzy
przesylam Wam zdjecie przemycone z Tybetu, z Lhasy, Przedstawia milicjantow chinskich na zbiorce przed akcja. Wszyscy maja ogolone glowy (jak mnisi) i maja w rekach szaty mnichow, ktore ubiora zaraz na owa akcje, by przeistoczyc sie w "tybetanskich terrorystow" wszczynajacych niepokoje i rozboje.

Wiem, ze wiekszosc z nas i tak nie wierzy w to, co wygaduje rzad chinski, ale takie zdjecia sprawiaja, ze inaczej sie slucha ich kolejnych klamstw. Jak chcecie pomoc troche Tybetanczykom to rozeslijcie to dalej ;-)

pozdrawam
jeszcze ciagle z Nepalu
Radek"

EDDY
Trochę przyspamowałem na GG. :-)
Prego.pl
A może mnisi przebrali sie za żołnierzy? unsure.gif

loss
Nie, mnisi przebierają się tylko za niedźwiadki panda.
alumilut
Witam.

Akurat tak sie sklada ze mam jedna ze stronek nastawiona na chinoli i mysle ze im sie to spodoba.
Fotka wstawiona wykrzyknik.gif!.

Pozdrawiam.
jubi
Może to zdobyczne? biggrin.gif
Tapir
Stare, na wykopie bylo z miesiac temu...
yavaho
CYTAT
Przedstawia milicjantow chinskich na zbiorce przed akcja. Wszyscy maja ogolone glowy (jak mnisi) i maja w rekach szaty mnichow, ktore ubiora zaraz na owa akcje, by przeistoczyc sie w "tybetanskich terrorystow" wszczynajacych niepokoje i rozboje

Taa i przebiorą się w mieście na środku ulicy biggrin.gif

Ja bym proponował zainteresować się kiedy, przy jakiej okazji i komu zostala zrobiona ta fotka, a nie rozsyłać bezsensowny łańcuszek.
Herbamax
CYTAT(loss @ 16.04.08 - 10:35) *
Wszyscy maja ogolone glowy (jak mnisi)

A nie pasemka lub dredy jak każdy szanujący się chiński milicjant.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.