Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Telewizja z 1991 roku, obejrz film.
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki
ysiulec
http://www.youtube.com/watch?v=5SfIbssASD8
Niektórym się pewnie łza w oku zakręci.
Obejrzcie i wspominajcie smile.gif
Smirnof
szkoda, że tak malo tego ... ale lezka moze nie ale wspomnienia tak biggrin.gif
jez
Super, pamiętam. smile.gif
jimmi
http://www.youtube.com/watch?v=fSiepbrBuds a tutaj chyba jedna z pierwszych reklam, straszna smile.gif
intruder2600
Stare dobre czasy, wtedy jeszcze bylo co ogladac w TV, a moze to byl ten sam chlam tylko czlowiek sie tak zachwycal magia koloru w TV, pierwszych efektow stereo itp smile.gif
jimmi
jak widać trochę inne były reklamy, tak samo filmy z tamtych czasów są inne
Mich@ł
Kurde nigdy tych dobrodziejstw nie jadłem smile.gif

Swoja drogą w 91r w Polsce były już hipermarkety:>?
luq
Kouku Rouku - pamiętam, nawet próbowałem skompletować naklejki do albumu wink.gif
zecke
Pamiętam smak kuku ruku smile.gif I śpiewy biedniejszej warstwy społecznej ( w tym mnie) "kuku ruku jest śmierdzące bo kosztuje 2 tysiące" wink.gif

Niezła perełka
macis
Miałem wtedy 5 lat ale tą reklamę Kouku Rouku kojarzę i pamiętam że kupowałem ten wafelek i zbierałem obrazki biggrin.gif
tomek_25
Lol,ja wtedy jeszcze srałem w pieluchy jak to leciało smile.gif.
neon103
Aż stęskniłem się za tymi batonami. Obrazki gdzieś jeszcze mam. wink.gif
wszystko ginie
Warto wspomnieć, że reklamy w owym czasie zwiększały sprzedaż kilkukrotnie, a czasami nawet kilkunastokrotnie smile.gif
Prego.pl
Pamiętam te wafelki. I w owym czasie był też szał na zbieranie naklejek z gum du żucia do specjalnych albumów. Pierwszy album to był chyba "My Pony" biggrin.gif

papieros
CYTAT
szkoda, że tak malo tego ... ale lezka moze nie ale wspomnienia tak

To pierwszy przypadek od niepamiętnych czasów, że ktoś narzeka na za krótkie reklamy w TV smile.gif
Sebastian
Nie ma to jak dobór dobrego targetu. Reklamy chipsów i batoników w przerwie obrad sejmu. ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.