Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ktoś chce zoptymalizowac moje dochody z forum:)
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki
apnoe
Dzisiaj dostałem maila od pewnej pani, która to jak sama przyznała wysyła takie maile do adminów róznych for i stron zrzeszających "społeczności internetowe". Poprosiła o bardzo szybki kontakt gdyż w swej dobroci niezmiernie chce zoptymalizować moje dochody z forum. Niesty tak bardzo zależało jej na szybkości, że nie podała adresu żadnej strony na której można by poczytać o jej ofercie a sam mail w szczegóły nie obfitował.
Na podstawie jej adresu wywnioskowałem, że chodzi o www.communitasrewards.com. Czytałem ich stronę ze dwa razy (nie ma polskiej wersji) trudno jest przebrnąć przez ten marketingowy bełkot. Więc moze ktoś z doświadczenia powie mi co to jest? Mam im udostępnić moje forum a w zamian dostać "Gift Certificate" puknijsie.gif pytajnik.GIF Licze na jakieś uwagi od Was zanim odpowiem jej co o tym myśle rolleyes.gifsmile.gif
WZS
Chyba zły dział...
apnoe
Jeśli zły to przepraszam i proszę moda o przeniesienie do właściwego działu. Ale wydawało mi się, ze w tym dziale są rozmowy na temat PP i tym podobnych a to wygląda na coś w tym stylu.
Czachapl
CYTAT(apnoe @ 15.04.08 - 12:24) *
Mam im udostępnić moje forum a w zamian dostać "Gift Certificate" puknijsie.gif pytajnik.GIF L


Przepraszam a po co ci to potrzebne jest??
apnoe
CYTAT(Czachapl @ 15.04.08 - 14:09) *
Przepraszam a po co ci to potrzebne jest??

Jak to po co? To Gift Certyfikate - każdy chce to mieć.
Napisałem tego posta z ciekawości - co to wogóle jest - myślałem, że moze ktoś miał z tym kontakt i coś ciekawego napisze. Zapewniam Cie, ze nie mam zamiaru pozwalac tej osobie optymalizować moje dochody.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.