Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdyby ktośs z PIO szukał pomocy
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki
MKa
Mam pytanie, kto z Was byłby w stanie pomóc osobie będącej na PIO - znajomemu, który potrzebowałaby wsparcia medialnego w walce z molestowaniem i mobbingiem w miejscu pracy?

Jest to problem poważny o podłożu politycznym.
szook
ja bym pomogl, choc wiem ze sam na taka pomoc nie moglbym liczyc i radzilbym sobie sam.
shpyo
Musisz mieć dobre haki na takie coś, aby dużo osób się zaangażowało...
Irek
Problem poważny i nie bardzo wyobrażam sobie stawanie po czyjejkolwiek stronie bez poznania wszystkich szczegółów danej sprawy. Chcąc natomiast zagłębić się w daną sprawę trzeba poświęcić na to sporo czasu, tym bardziej że prawdopodobnie dotyczyło by to osoby zamieszkałej w sporej odległości od nas. Można stanąć oczywiście bez tego po jednej ze stron ale trzeba zdawać sobie sprawę z konsekwencji w przypadku "złego wyboru".
szook
pewno ten ktos musialby miec. Ale jakby mial to bym pomogl.
Choc pewnie a takich hakach nikt sie nigdy nie dowie bo nie dowie sie takze w czym ten czlowiek mial problem co MKA napisala
Wiec jak sadze pytanie bylo hipotetyczne. Bo napewno kazdy wie jak samemu sobie poradzic.

Panowie a Wy bysie nie pomogli ????????????????????
jez
Mariolka, nie mów że rozmawiałaś z tą nową sekretarką. ;-)

A poważniej, wal w czym rzecz. Faktycznie, słusznie napisał Irek, że trudno się postawić w sprawie tej rangi po czyjejś stronie bez znajomości szczegółów.

Pozdrawiam, J.

P.S. U nas zwykło się mówić do nowych dziewczyn I-go dnia pracy: "A o molestowanie się nie martw, bo... (półgłosem) bo mam bardzo dobrego adwokata smile.gif" /oczywiście to ŻART/ - te miny są bezcenne smile.gif
Irek
CYTAT
Panowie a Wy bysie nie pomogli ????????????????????
Jak można zadeklarować pomoc nie znając kompletnie sprawy ???
szook
Irku racja.
Irek
Odpowiem tak: gdybym poznał sprawę i uznał że osoba z PiO ma rację i moja pomoc jej się przyda to z chęcią w miarę możliwości jej pomogę.

W tej chwili jedynie takiej odpowiedzi można udzielić (moim zdaniem).
szook
Irku pewno masz racje,
Pewno ta osoba jutro przed 12 poda pliki mp3. Bo pewno dzis nie moze. Bo jak znam takie sytuacje to jutro jak taka osoba wejdzie do urzedu to juz nie wyjdzie.
Kazur
Podpisuję się w pełni pod Irkiem.
W razie czego chętnie pomogę w nagłaśnianiu sprawy.

MM
noone
Na moje wsparcie też można liczyć (w miarę moich możliwości).
alumilut
Witam.

Nie wiem na ile jest to poważna sprawa, ale jeśli tylko będę w stanie to jak najbardziej.

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.