Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wszystko się sypie...
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki
hooli
Co sie dzieje? Ciagle cos sie nie dziala. W sumie sobota, niby dzien wolny, ale zawsze kusi by cos sprawdzic, poczytac...
protus
A miałem właśnie o Adsense pisać wink.gif
hooli
Hehe smile.gif jak ja nie lubie, jak cos nie dziala. W nocy home.pl padlo na jakis czas a mialem powgrywac kilka plików, dzisiaj czekalem na wazne emaile, i lipa. No i kontrola nad zarobkami w AS tez musi byc, a nie ma ;(

EDIT: Dobrze, ze PiO działa, chociaz mozna sie pozalic z nudów smile.gif
barat
php.pl też ma problem smile.gif paranoja jakaś smile.gif
Kaviorek
w Adsense to pewnie jakieś modyfikacja, nic się nie sypie, raz na kilka miesięcy taki komunikat jest...
hooli
Kaviorek - raz na kilka miesiecy? W miesiacu conajmniej 2 x takie cos widze, albo cos nie tak z moja przegladarka smile.gif

Sypie - racja, zlego slowa uzylem, mialem na mysli, nie dziala, jest bee...
Tapir
Nasza klasa tez nie dziala (żart)
CashNet
mBank - przerwa techniczna :>
Kukis
Propo AdSense to chyba tylko walnęli "Identyfikator wydawcy" w prawym górnym rogu :>
BXL
Identyfikator wydawcy - byl od okolo 2 tygodni pilot.gif
Skuzik
Polecam subskrypcję bloga Adsense przez RSS - zawsze wspomną o ewentualnej przerwie w dostępie do panelu - tak jak o tej wczorajszej wink.gif .
Kukis
Tylko wystarczy znać angielski... :]
FiKaS
kukis pora uważac na lekcjach angielskiego w gimnazjum ;-)
graff
CYTAT
php.pl też ma problem

Ostatnio widziałem na dropped.pl jako przechwyconą. Z opcją.
MiKeyCo
Spokojnie, php.pl dopiero weszła w postępowanie, do wygaśnięcia i wykorzystania opcji jeszcze jej brakuje sporo. smile.gif
graff
Zapewnie, ale sprawa ciekawa - o ile faktycznie wiązała się z "problemami z przedłużeniem". Sorry, nie zauważyłem, że była już omawiana. Rozchorowałem się paskudnie i widzę ekran wybiórczo.
tjay99
cholera co jest z tym tlenem fool.gif aggressive.gif
hooli
Tak, to najwyzszy czas, zeby przejsc na swoja poczte. W sumie jakos sie przyzwyczailem do tlen.pl, ale jak takie wpadki, ze caly dzien nie mam dostepu do skrzynki, to ja dziekuje smile.gif

EDIT: to jest jakas masakra, jakis mega pech mnie przesladuje, ładuje sie teraz na konto z hostingiem i wyskakuje:

"Podany login lub hasło moze byc niepoprawne, aczkolwiek 1 lub wiecej naszych serwerow nie odpowiedzialo na probe logowania. Sprobuj jeszcze raz, jesli syt. sie powtorzy poczekaj na usuniecie awarii..."

Mało, tlen.pl dalej lezy, nie mam jak zebrac swoich adresów, odpisac, cokolwiek. Gdyby nie to, ze jutro wyjezdzam na 3 dni, to bym wylozył, ale musze wszystko dopiac na ostatni guzik. Jednym słowem: MASAKRA.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.