Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z webwweb.pl
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Przedsięwzięcia Forumowiczów > Łeb w Łeb!
o_w_c_a
Witam.

Mam pytanie bo sie nie moge doszukac na forum nic co by mi rozjasnilo watpliwosci...
Jakis czas temu sie zarejestrowalem w systemie i wydaje mi sie ze chcialem zeby na mojej stronie pojawialy sie nowosci w temacie telefonow komorkowych (generalnie cos o gsm) i dodtalem (nawet niewiem gdzie i jak zaklikalem ze takie cos mam):

[edit] skrypt jest poprawny

no i jak ostatnio uruchamiam ten link do strony z tym to cos niebardzo chce to to dzialac i wywala " polaczenie nie powiodlo sie"

Czy ktos wie co nalezy poprawic zeby zaczelo dzialac? Generalnie interesuja mnie informacje ze swiata gsm.

Za info z gory dzieki
piotrek
QUOTE(o_w_c_a)
bo sie nie moge doszukac na forum

Na ten temat były dwa ostatnie wątki wink.gif

A odpowiadając na Twoje pytanie:
- kod miał poprawny zapis
- system obecnie nie działa
- do nowej wersji będą nowe kody
Rafiki
A ja zeby nie zakladac nowego tematu i robic balaganu zapytam sie ty.

Ktos dodal moja strone do katalogu webwweb.pl a nie bylem to ja. Ja aktualnie chce dodac wlasnie tam moja strone ale z innym opisem ale niema jak bo juz jest dodana :/ co mam zrobic w takiej sytuacji ? :/

piotrek wyslalem do ciebie pw ale nie dostalem niestety odpowiedzi :/ tongue.gif
o_w_c_a
Ok dzieki za info.

Rozumiem ze skoro beda nowe kody to ta wersja co mam nie ruszy i czy w jakis sposob bedzie "widac" na mojej stronie ze system ruszyl? Tzn zmeni sie np tresc tego komunikatu o beldzie zaluzmy na "zmien ustawienia"? czy musze od czasu do czasu zagladac na Wasza strone i sprwadzac "postepy"?

I jeszcze jedno - wiadomo cos kiedy moze spowrotem ruszy system w 100% (tzn nie prosze o podanie dokladnej daty ale o zawezenie np. za tydzien, za miesiac, za dwa, za rok)?
Pasja
o_w_c_a, zawsze newsy odemnie mozesz pobrac przez rss na swoją strone biggrin.gif (ok. 3 newsy dziennie)
http://pasjagsm.pl/xBackends.php?feedtype=...&xmllangcode=pl
o_w_c_a
<b>Pasja</b> - no ok - mi to nie przeszkadza z kad beda te newsy byle strona rosla biggrin.gif - a widze ze calkiem ciekawe masz na stronie wiec oki - tyle ze niebardzo kumam jakto trzeba zrobic zeby chcialo dzialac (pobranie przez rss dla mnie jakos "magicznie" brzmi a ze dobry ani nawet niezly nie jestem w PHP wiec kompletnie niewiem jak to to wkleic).

Klikniecie w link jaki zalaczyles spowodowalo ze mi sie masa krzkow pojawila a jakto trzeba ubrac w kod zeby chcialo sie poprawnie wyswietlac?
piotrek
Rafiki masz już drogę wolną do ponownego dodania tego wpisu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.