Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Host dla zaplecza
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Hosting i Domeny > Własny serwer
kostuchryki
Witam,

Czy możecie mi polecić jakieś baaardzo tanie i dobre serwery ? tongue.gif
Chodzi o to że chce postawić na nich kilka blogów, także przydałaby się z jedna baza danych...
Chodzi mi o zbudowanie zaplecza i wrzucenie na to systemy linków.

PS. a może jakiś darmowy serwer z bazą danych i obsługą wymiany linków ? może być zagraniczy smile.gif

Pozdrawiam,
gostek_
Polecam skorzystać z wyszukiwarki, bo takich tematów sa tu dziesiątki wink.gif
Maximus Marius
tanie i dobre to nie są wyrazy które idą w parze smile.gif
A zresztą jak jesteś z ulicy to ja nie wiem czy to jest zabawa dla Ciebie te seło
bez inwestycji daleko nie zjedziesz smile.gif
kostuchryki
Nie o to chodzi że bez inwestycji.
Mam już kilka serwerów na nazwa.pl i jeden na home.pl
Po prostu dziś mi tak na myśl przyszło żeby zakupić jakiś tanich serwików smile.gif

A co myślicie o www.kazdy.robi.to ?

Tam jest za 7,50zl na rok tongue.gif

PS. wiem że moje zapytanie zabrzmiało trochę "ulicznie" ale myślałem że prawidłowo zostanie odebrany kontekst od treści wink.gif
gerdi
Na zaplecze (zalezy jakie) powinno ci wystarczyć 8p.pl cena przystępna i support bardzo fajny.

P.S.
To nie reklama - wiem z doświadczeń
miz
a co dla ciebie oznacza tanio, kostuchryki? Bo z tanszych hostow np. polecam Proste.pl ale nie wiem jakie masz kryteria ;d.
gielo
a moze to sie ci nada. Sam korzystam i jestem zadowolony http://www.kazdy.robi.to/
Maximus Marius
CYTAT(gielo @ 24.10.07 - 03:46) [snapback]336635[/snapback]
a moze to sie ci nada. Sam korzystam i jestem zadowolony http://www.kazdy.robi.to/

Trochę to ogranicza:
Ilość domen/serwerów wirtualnych od 1-20
sad.gif
kostuchryki
Moje wymagania to tylko to żeby dało się postawić wordpressa i system wymiany. Chyba skorzystam z tego 8p.pl
Mają tam tani serwerek za 35.38 zł z vat.
Jeśli chodzi o ten www.kazdy.robi.to, to założyłem na okres testowy i już po pierwszym dniu zrezygnowałem smile.gif

lieszek
- MasterNET.pl

- hekko

- GrandHost

Oczywiście masz jakieś w miarę dobre skrypty a nie typu qlweb w wersji default które jednak nie są lubiane przez hostingi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.