Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chyba wpadłem w filtr
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
lj2m
Pozycjonuję stronę na pewną frazę(dwa słowa) i tylko słowa z tej frazy znajdują się w wyszukiwarkach na 1 stronie. To samo słowo lecz odmienione już nie zostanie znalezione w wyszukiwarce. Czy to czasem nie jest filtr? Te słowa z frazy mam na 1 stronie więc nie jest żle, lecz jak pozycjonowałem to wpisywałem jako anachor(chyba tak się nazywa ta nazwa pomiędzy linkami) tylko jedną frazę. W ciągu 2 miesięcy dodałem 100 linków więc myślę że to nie dużo. Jeśli to filtr to czy da się z niego wyjść umieszczająć słowa z poza frazy jako anachor?(żeby choćby na ostatniej stronie się pokazywały) Poradzcie.
Saint
gratulacje wink.gif
lemondude
CYTAT(lj2m @ 7.09.07 - 22:37) [snapback]320539[/snapback]
Pozycjonuję stronę na pewną frazę(dwa słowa) i tylko słowa z tej frazy znajdują się w wyszukiwarkach na 1 stronie. To samo słowo lecz odmienione już nie zostanie znalezione w wyszukiwarce. Czy to czasem nie jest filtr? Te słowa z frazy mam na 1 stronie więc nie jest żle, lecz jak pozycjonowałem to wpisywałem jako anachor(chyba tak się nazywa ta nazwa pomiędzy linkami) tylko jedną frazę. W ciągu 2 miesięcy dodałem 100 linków więc myślę że to nie dużo. Jeśli to filtr to czy da się z niego wyjść umieszczająć słowa z poza frazy jako anachor?(żeby choćby na ostatniej stronie się pokazywały) Poradzcie.

100 linków w dwa miesiące to raczej nie jest wystarczająca ilość na filtr. Jeżeli przy takiej ilości jesteś na top10, fraza nie jest raczej konkurencyjna, a zatem podatna na filtry.

Cierpliwości, to pewnie przetasowanie w wynikach.
lj2m
Czy da się z niego wyjść jak będę umieszczał linki z anachorem na inną frazę?
lemondude
Po 1. na razie nic nie zmieniaj bo to raczej nie jest filtr.
Po 2. na razie nic nie zmieniaj, szczególnie jeśli jakimś cudem byłby to filtr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.